.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 219
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Когато ги правиш е важно гърдите ти да са напред, много хора не ги правят правилно, а се радват на повторенията си, но неправилно упражнение, не е упражнение.
    Какво значи гърдите да сочат на пред? Нали правилно означава се набереш малко над брадичката и да се спуснеш до долу.. Като краката ти да не се мяткат на пред. И искам да питам нещо много важно. При спускането на долу, ако не се отпускаш напълно (така че ръцете ти да се изправят чисто прави), а остават леко присвити - много гршен ли е този начин на набиране и ефект има ли от него ?

Билдърското набиране - дърпаш към гърдите, абсолютно вертикално. За целта трябва да си леко изпъчен.

Всяко набиране е на първо място за гръб. Според вида на хвата се определя доколко може да участва и бицепса. Всяко набиране има своето значение, това че класиката е широк надхват не значи, че от другите няма смисъл, напротив.

Ако не ходиш на зала, няколко серии набирания не стигат. Трябва да правиш поне 90-100 набирания на тренировка като начало и да ядеш стабилно. Тренирай като мъж, за да изглеждаш като мъж и махни това смешно концентрично сгъване, няма място в програмата ти.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ся малко промених програмата ако има напредък ще продължавам така
    Мерси на всички за отговорите, ако се замисля за нещо повече време ще питам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    E тези 80 , 90 намирания ...

Бях чул , че когато човек достигне 20 тото набиране по .- и вече набиранията ставали лесни.

Значи всеки ден като се набирам и след няколко месеца вече мога 20, - тогава ще ми станат лесни и ще мога и по 50 .. Незнам.

Град
    София
    ловец забавен си
    хилав софийски дришлио

Banned Мега фен

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    E тези 80 , 90 намирания ...

Бях чул , че когато човек достигне 20 тото набиране по .- и вече набиранията ставали лесни.

Значи всеки ден като се набирам и след няколко месеца вече мога 20, - тогава ще ми станат лесни и ще мога и по 50 .. Незнам.
    90-100 общо бе,не в една серия.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Абе тренирам за гърди, а не усещам напрежения върху тях и никога не съм усещал, а са се развили г/д добре как стаа тая работа ? Аз в понеделник прайх упражнения само за гърди и рамо и, а де днес имам мускулна треска на трапеца дет толкоз не го знаех кой мускул е
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Тая работа става,когато стигнеш до по-големи тежести на лежанката. Не знам сега колко използваш,но ако си на 17-18,ще усетиш ефект когато вдигаш щанга 60 кг и нагоре.

Град
    София
    ROFL
    хилав софийски дришлио

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    1 ден: Повдигане на дъмбели от лег, Събиране на ръцете с дъмбели от лег, Залюляване на дъмбел, Повдигане на раменете с дъмбел, Повдигане за рамене от седнало положение, Разтваряне на ръцете с дъмбели, Повдигане на дъмбели настрани от седеж, лицеви с по-тясно разположени ръце, коремни

3 ден: коремни и 2 упражнения за корем по 10 мин

5 ден: концентрично сгъване, бицепсово сгъване, чуково сгъване, кик-бек, трицепсово разгъване, лицеви, гребане с дъмбел,
    Разгъване с дъмбел зад главата от стоеж, на лоста (правя същото както в миналата ми програма)

Тази програма по-добра ли е от предишната ми ?
    sapphire5

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Тази програма по-добра ли е от предишната ми ?
    Пълен хаос.не знам преди какво си правил.Имаш ден 3 само корем и нищо друго.Не се разбира в ден1 какви са тези Събиране на ръцете с дъмбели от лег, Залюляване на дъмбел? Следващите две неща са за трапеца.Сетне отиваш на раменете,а след тях лицеви за трицепса.
    В ден 5 слагаш първото,което трябва да е трето.И завършваш трена с гребане с дъмбел,което е упражнение за гръб.Виждам само него за гръб и то накрая.А не в началото.

Изобщо тренировката е мешана туршия Нещо като нищо

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    аз трен по тая (моя)
    1ден : Бенч преси, флайс, изхвърляне на щанга над глава, руски суинг, кофички
    2. ден : Клекове, бедренно сгъване, бедрено разгъване, повдигане на пръсти от стоеж с щанга, бицепсово сгъване(2 серии), френска преса(2 серии)
    3: ядене и спане
    4: Мъртва тяга, гребане с щанга/мечка, скрипеца - Chin Up, Pull Up, Grip pull Up, Under Pull Up
    5: коремни преси с тежести, гладиятрорска преса, усукване на торса (машина), повдигане на крака(успоредката), упражнението ''НЕЗНАМ'' (трапец)
    6 : ядене и спане

аз тренирам за сила, не гоня стойки и чалъми

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ами първи ден ми е за гърди, рамене, трапец и едни коремни. Третия ден трябваше да има и крака ама не ми се тренират, а петия трицепс, гръб, бицепс аз на лоста си тренирам гърба също
    sapphire5

Banned Мега фен
    pravi poveche kofi4ki sys shurok hvat.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    ....трябваще да има и крака ама не ми се тренират ...
    тука грешиш ... клекове, мъртва тяга, бенч преси ... това са основните упражнения за качване на мускулна маса. Трябва да тренираш и краката, това ще се отрази и в мускулите ти в торса

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аха, ами нещо друго в трети ден да ми препоръчате ? Аз в първи и в пети ден добре си тренирам даже се претоварвам ама третия ден ми е супер лек и ако включа айде упражнения за крака то пак едно такова лесно ще е.
    sapphire5

Град
    село Горно надолнище
    сложи повечко килограми и ще ти е таман

Клекни 10пъти тежко да видиме колко е лесничко.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами ще пробвам
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    трети ден мисля да сложа бицепс и става така : бицепсово сгъване, концентично сгъване, чуково сгъване, набирания с тесен подхват и коремни. Как е ? Май пак е лека.
    sapphire5

Повече от фен
    според мен май ще ти трябва помощ,ама сега отивам в залата-ако неми се доспи после ще ти напиша тва онва..а ако ти трябва повече инфо ппиши едно лично,ще ти дам скайп
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Яж наден по 100 грама сланина , и гледай ква маса са прави... 2000 калории +++

Я по-добре се направи един днесвник в бб-теам.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Я по-добре се направи един днесвник в бб-теам.
    вярваш ли да го изтраят на 2рия ден темата е закл.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си