- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
Какво значи гърдите да сочат на пред? Нали правилно означава се набереш малко над брадичката и да се спуснеш до долу.. Като краката ти да не се мяткат на пред. И искам да питам нещо много важно. При спускането на долу, ако не се отпускаш напълно (така че ръцете ти да се изправят чисто прави), а остават леко присвити - много гршен ли е този начин на набиране и ефект има ли от него ?Първоначално написано от yakuza_
Билдърското набиране - дърпаш към гърдите, абсолютно вертикално. За целта трябва да си леко изпъчен.
Всяко набиране е на първо място за гръб. Според вида на хвата се определя доколко може да участва и бицепса. Всяко набиране има своето значение, това че класиката е широк надхват не значи, че от другите няма смисъл, напротив.
Ако не ходиш на зала, няколко серии набирания не стигат. Трябва да правиш поне 90-100 набирания на тренировка като начало и да ядеш стабилно. Тренирай като мъж, за да изглеждаш като мъж и махни това смешно концентрично сгъване, няма място в програмата ти.
Ся малко промених програмата ако има напредък ще продължавам така![]()
Мерси на всички за отговорите, ако се замисля за нещо повече време ще питам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
E тези 80 , 90 намирания ...
Бях чул , че когато човек достигне 20 тото набиране по .- и вече набиранията ставали лесни.
Значи всеки ден като се набирам и след няколко месеца вече мога 20, - тогава ще ми станат лесни и ще мога и по 50 .. Незнам.
90-100 общо бе,не в една серия.Първоначално написано от loveca777
Абе тренирам за гърди, а не усещам напрежения върху тях и никога не съм усещал, а са се развили г/д добре как стаа тая работа ? Аз в понеделник прайх упражнения само за гърди и рамо и, а де днес имам мускулна треска на трапеца дет толкоз не го знаех кой мускул е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тая работа става,когато стигнеш до по-големи тежести на лежанката. Не знам сега колко използваш,но ако си на 17-18,ще усетиш ефект когато вдигаш щанга 60 кг и нагоре.
1 ден: Повдигане на дъмбели от лег, Събиране на ръцете с дъмбели от лег, Залюляване на дъмбел, Повдигане на раменете с дъмбел, Повдигане за рамене от седнало положение, Разтваряне на ръцете с дъмбели, Повдигане на дъмбели настрани от седеж, лицеви с по-тясно разположени ръце, коремни
3 ден: коремни и 2 упражнения за корем по 10 мин
5 ден: концентрично сгъване, бицепсово сгъване, чуково сгъване, кик-бек, трицепсово разгъване, лицеви, гребане с дъмбел,
Разгъване с дъмбел зад главата от стоеж, на лоста (правя същото както в миналата ми програма)
Тази програма по-добра ли е от предишната ми ?
sapphire5![]()
Пълен хаос.не знам преди какво си правил.Имаш ден 3 само корем и нищо друго.Не се разбира в ден1 какви са тези Събиране на ръцете с дъмбели от лег, Залюляване на дъмбел? Следващите две неща са за трапеца.Сетне отиваш на раменете,а след тях лицеви за трицепса.Първоначално написано от awerw
В ден 5 слагаш първото,което трябва да е трето.И завършваш трена с гребане с дъмбел,което е упражнение за гръб.Виждам само него за гръб и то накрая.А не в началото.
Изобщо тренировката е мешана туршияНещо като нищо
![]()
аз трен по тая (моя)
1ден : Бенч преси, флайс, изхвърляне на щанга над глава, руски суинг, кофички
2. ден : Клекове, бедренно сгъване, бедрено разгъване, повдигане на пръсти от стоеж с щанга, бицепсово сгъване(2 серии), френска преса(2 серии)
3: ядене и спане
4: Мъртва тяга, гребане с щанга/мечка, скрипеца - Chin Up, Pull Up, Grip pull Up, Under Pull Up
5: коремни преси с тежести, гладиятрорска преса, усукване на торса (машина), повдигане на крака(успоредката), упражнението ''НЕЗНАМ'' (трапец)
6 : ядене и спане
аз тренирам за сила, не гоня стойки и чалъми
Ами първи ден ми е за гърди, рамене, трапец и едни коремни. Третия ден трябваше да има и крака ама не ми се тренират, а петия трицепс, гръб, бицепс аз на лоста си тренирам гърба също
sapphire5![]()
pravi poveche kofi4ki sys shurok hvat.![]()
тука грешиш ... клекове, мъртва тяга, бенч преси ... това са основните упражнения за качване на мускулна маса. Трябва да тренираш и краката, това ще се отрази и в мускулите ти в торсаПървоначално написано от awerw
![]()
Аха, ами нещо друго в трети ден да ми препоръчате ? Аз в първи и в пети ден добре си тренирам даже се претоварвам ама третия ден ми е супер лек и ако включа айде упражнения за крака то пак едно такова лесно ще е.
sapphire5![]()
сложи повечко килограми и ще ти е таман![]()
ами ще пробвам
sapphire5![]()
трети ден мисля да сложа бицепс и става така : бицепсово сгъване, концентично сгъване, чуково сгъване, набирания с тесен подхват и коремни. Как е ? Май пак е лека.![]()
sapphire5![]()
според мен май ще ти трябва помощ,ама сега отивам в залата-ако неми се доспи после ще ти напиша тва онва..а ако ти трябва повече инфо ппиши едно лично,ще ти дам скайп
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Яж наден по 100 грама сланина , и гледай ква маса са прави... 2000 калории +++![]()
вярваш ли да го изтраятПървоначално написано от LifeFitness0
![]()
на 2рия ден темата е закл.
![]()
n00bs