Цитирай Първоначално написано от awerw
Не съм питал за лицеви за бицепс питах кой вид са най-добри за гърди и не съм цитирал от там, прочетох информация и избрах най-важното колкото да го схванеш ;д
аз съм го схванал отдавна,толкова отдавна ,колкото не можеш да си представиш..но май не схващаш къде е проблемът??
аз ще ти кажа,проблемът е че много питаш ,а нищо не правиш...само питаш,а като ти гледам рейтинга,ми е ясно че нищо друго не правиш..
а трагедията е че ,ако ти бях написал ,това което те питамс правописна грешка-нямаше да можеш да го намериш в уикипедия,но ако имаше идея какво е дори и с правописна грешка щеше да се сетиш..това е разликата между знаещия,и ровещия в търсачката..между другото да ти кажа ли разликата между трениращия и питащия ?или сам ще се сетиш..ако не се сещаш-пусни една твоя снимка,аз ще пусна такава на трениращ..и всички ще видят
п.п. а за това че си извадил най важното..не миличък ,точно най важното от написаното в уикипедия за гликолизата не си избрал..защото не знаеш кое е най -важното...но има време,ще разбереш,защото гликолизата е важна част от тренировъчния процес,макар че в момента все едно ти говоря на китайски..