- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw
има , на 12 костите ти са още меки...
Значи да запомня, че можеш да се набиеш само при големи натоварвания и то, ако си започнал от малък с тях ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако си на 12 години и дигаш 100 кг от лег и 150 кг клекания и 180 тяга може..![]()
На 12 силов трибой? За силов трибой не ти ли тряат години в залата.Който да знае ако може да каже че ми е интересно![]()
Май не ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как се нарича тренировката в която всеки ден правиш едни и същи упражнения. НЕ кръгова, а правиш всички упражнения по 3 серии примерно не да ги въртиш едно упражнение след това друго, а правиш едно упражнение 3 серии да речем и край след тва другото пак 3 серии и така се минават всички упражнения и край на тренировката. Та как се нарича ?
sapphire5![]()
Ти ли си наистина момчето , което прави силовото
И каква е тази дългата тема ;d
Само да ми кажеш как се казва песента, на пъврото ти така наречено "силово".И аз ще снимам някой ден първото си, и ще го кача. :P
http://www.youtube.com/watch?v=ynPTe6YrG6I ето я песента ;д и не е така наречено силово, то си е силово. ;д ако някой качи клип на първият си път когато се е вдигнал над лоста сам няма да е по-различно от моето.
sapphire5![]()
И явно никой не знае как се нарича тази тренировка или тя май няма име. Аз четох в бб тийм, ама нямаше такава![]()
sapphire5![]()
awerw
Разгледaх клиповете ти във vbox7 и мисля, че си много жалък.
Виж се себе си какви мега малоумни въпроси задаваш тук , преди да качваш клипове от рода как се подиграваш и унижаваш учителката ти и по ,,безпомощното '' момче!
Пълна простащина и селяния....
Нормална тренировка? Винаги съм тренирал така, но по 4 серии на упражнение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз тренирах така преди и не и знам името и се дразня малко, че не знам как съм тренирал![]()
А ловецо никой въпрос не е глупав или малоумен, просто си питам, а теб ако те питам нещо се ловя на бас, че няма да можеш да ми отговориш така, че критика от теб не приемам.
sapphire5![]()
Ти освен да питАш....
Ами да, искам да знам и да си подобря тренировкитеТи си стой 60 кг
sapphire5![]()
Точно за това говорих! пИТАШ И ЗАДАВАШ ЕДИНСТВЕНО САМО ВЪПРОСИ, което доказва, че не си някой голям, а не разбираш и акълът ти е малък и си никойПървоначално написано от awerw
Въпреки това - ти правиш клипове, на които се подиграваш, унижаваш (и кой знае малтретираш) по-слаби твой съученици или момчета
Да не говорим за срамното ти и невъзпитано поведение!
Проблема не е че пита,а това,че задава колкото може по-глупави въпроси..
ПП: Дайте да видя къде са тези ВИДЕА,с учителката му и съучениците му..
Виж в профила му на вбокс- там дето прави първото си ,,силово''
Освен ако вече не ги е изтрил..
ДА глупавиако можете да ми дадете пример за глупав въпрос и да се обосновете защо е такъв, ама до сега никой не го е правил
и ние тук коментираме спорт, а не какво правя извън спорта ;д аз мога и майките ви да еба ама тва е друга тема.
sapphire5![]()
Ето ти пример за малоумен въпрос..
Първоначално написано от awerw
А едва ли ти става 5 сантавота патка,че да ебеш и майки , много сте ми смели зад тоя монитор , на живо обаче сте живи мишки!
Добре де ае обоснови се сега и аз мога да казвам така тва е просто тва не езнам че след трен се приема въглехидрат и след това 15-20 мин протеин и питах дали ако го приема 1 час след трен ще е проблем ?? какво му е малоумното ???
sapphire5![]()
Малоумното е,че го питаш ти,дето се правиш на професор тука от една страна,а от друга задаваш въпроси,на които всеки начинаещ ги знае..Първоначално написано от awerw
На живо ти си напълно некадърен мухал!Първоначално написано от awerw
момчета,момчета...спокойно, ладежът още е неориентиран -хем иска да направи нещо,ама хем не знае как,хем пита,ама хем не му харесват отговорите,а ако тормози по слаби -значи си е направо жалък![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Аз не съм се правил никъде на професорИ не мисля, че начинаещия ще знае как е по-добре. Аз питам, защото като чета се получават много различни отговори и вече не знаеш на кой да вярваш и за това и по 5 пъти ще задавам въпрос за да разбера кое е правилното.
sapphire5![]()