Ами да ти кажа честно ии аз съм така .. даже и по зле може да е .. мойта история е такава ; .. Един ден той (момчето в което и до днес съм влюбена ) ми праща приятелство във facebook и аз го попитах ''Познаваме ли се '' .. и той ми отговаря '' не '' .. от там ми казва че познава един мой приятел и аз му пиша ''ок'' като мисля че вече сме приключили .. но той ме пита от къде съмм а-у и от там ми каза че съм голяма сладуранаа (аз като му разгледах снимките направоо си се влюбих ) и ми иска скайпа аз му го дадох и започна вече зарибяването .. след месец-два се заобичахме. След няколко дни му поглждам стената във facebook и гледам някакви мърли му писали '' обичам те '', '' ти си ми всичко '' .. иии след това рев,рев,рев и реших да го попитам .. той ми каза че няма чувства към тях а към мен ... повярвах му нямаше какво да направя просто ;x .. по-натам решихме да си оговорим среща да се видим. Оговорихме си я но мене ме е срам да се видим .. защото незнам как ще реагирам . Все отменям по някакви безкрайно тъпи причини. След още един месец си пишем пишем за най-различни неща .. ии не помня за какво се скарахме .. и гледам във facebook се е обвързал за няква .. направо ми беше найй-гадния ден в живота. Толкова много ревах че незнам как да го опиша,защото се бях влюбила и то мнооогооо :X .. от този ден нататък всичко ми беше безразлично .. След ден-два ми пише '' до толкова се влюбих в теб , че си изгубих акъла..и немога да издържам да сме скарани '' аз от там се правя на надута и му викам '' ами ти сигурно ии във тази с която се беше обвързал си влюбен '' а той ми се моли и ме убеждава че не е така ии че само мен обича .. Аз бях супер радостната,макар че знаех че не е така .. ( аз съм на 15 той на 17 ) .. не е девствен нито пък аз .. и мисля че доста си пасваме обаче ме е срам да се видим . Ако можеш и ти да ми дадеш съвет ще е добре <3

Сега за теб ... мии мисля че това което си изпитала ии все още изпитваш го знам перфектно ... тъкаче според мене изчакай малко .. да видиш дали нещо той ще ти каже,дали ще ти намекне и т.н. , и най-важното недей да ревеш макар че аз правя същата грешка . Просто сичко ще си дойде на мястото-вярвай ми { { } }