Като ви слушам и двете направо оставам в шок...Значи преди време имах 1 в 1 същата история с изкл.на някои подробности примерно не е имало прегрътки и целуфки.Той беше МНОГО надут и много се влияеше от приятелите си...Нека да го кръстим Н*** Сигурна бях че ме харесва той постоянно го показваше не отлепваше очи от мен но не направи нищо,аз поех първата крачка а той ме отряза но не щото съм му малка (бяхме на едни години) а щото не съм била негов тип...Понеже с него вечно спорехме за ЦСКА И ЛЕВСКИ той като спрях да му обръщам внимание почна да си пише по скайпа некви неща за моя отбор само и само д а ме провокира ... Признавам си бях много влюбена но той нищо не направи и си испусна шанса ... Аз срещнах друг с който вече живея от половин година,а той сигурно още си е същия надуФко мислещ се за велик...Та го забравих с времето,мисля че и вие трябва д анаправите това
Иначе поне ми напраи услуга и ме научи че винаги тряя да имаш търпение и д а чакаш той да разкрие нещо иначе рискуваш да го уплашиш.Ако не намери сили да си признае както стана с мен ЯВНО Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ и не е за теб! Успех {}