- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Така ли е?!
Мда, имам 'чутовни' способности..
Ти пък имаш огромен проблем, защото винаги се надуваш, но явно си имаш причините, за да се държиш по този начин.
И да, кур за твоите разбирания, не за моите.
Защото възрастта не е чак толкова определяща за моя опит и за опита на човек, расъл в саксия (например, не визирам конкретно теб, защото ти си толкова велик, невероятен, всезнаещ и разбира се, арогантен, че как мога да визирам теб.)
Аз много добре знам през какво съм минала, с кви хора съм дружала, каква беше тяхната псих. нагласа и каква беше моята, какви неща правехме, как разсъждавахме и т.н. и да, опитът ми за 17 годишна е по-голям, отколкото си мислиш, щото съм видяла крайностите на различните положения.
И нормалният човек е социално и що-годе уравновесено животно, а не се събира на скатани места, които са израз за асоциалност и отчужденост, нито дневната му тема е нещо против религията, останалите хора и т.н.
За наркоманите, всичките които познавам и които пред очите ми станаха хора с БЕЗОТГОВОРНО отношение към живота, секса, ценностите и т.н., живеещи ден за ден сополи, имаха проблеми в семейството си или по някакъв начин бяха изтървани от пътя, объркани, и вътре в себе си наранени. Само за справка, щото си спомням даже как са ми обяснявали, а и по самото поведение си личеше, че са с проблеми няк'ви, което после прераства в една присмехулна нагласа към всичко и всички, отношение "БХ", "не мъ ебе" и не знам си какво. -> Защитна реакция, че са недосегаеми.
Метълите пък, от които и аз съм била част, и си го признавам, обикновено са аутсайдерите, тези, на които никога никой не е обръщал внимание, подценените и етц., и обикновено пред очите ми даже такива хора стават "метъли", или някви "магове" - и се получава сбирка недоволни идиоти, които се наливат с алкохол, плюят другите, обсъждат минаващите хора с цветни дрехи, избиват недоволството си от света и обществото с някви лозунги тип "I hate you and I don't need a reason" и всякакви тем подобни. Метъли обикновено стават супер непригодените индивиди и т.н.
Фактор за тяхната ненормалщина е малката им разпространеност и приемственост. Обществото може да е всякакво, но точно измерва кое поведение е нормално и кое не. Не мога да скрия, че това, което се приема от днешните млади за нормално, за мен е неприемливо, но щом тая младеж обикновено отрича друсалките с кецовете" ", метълите ит.н, за какво си говорим. Кой намира за нормално да ти блуждае погледа често, да се събираш в малки компании, да си прекалено 'арть', 'освободен' и не знам си какъв, както и кой приема метълите, козите глави, грухтенето, а дори и Слипнот? Ха!
Мога и още да разтягам, но предполагам усещаш психологическата нотка, която е доста застъпена. Мен не ме грее много-много ти за колко добър психолог ме смяташ, на мен ми стига 1. че се усещам като такава, защото усещам корените на човешкото поведение 2. че двама психолози са ми казвали, че анализирам много добре.
А чалгарите, каквито и да са, са далеч по-нормални в тоя ненормален свят, най-малкото заради тяхното отношение към света и начинът им на живот, и ако щеш - заради ритмите, които слушат, щото поне не са деструктивни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride