.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Пресаа

Hybrid View

Пресаа

Здравейте . Искам да си купя преса за изправяне.Тази , която имам е за вафлички и е 45W , а тази която искам да купя е 25W . Горе-долу за колко време ще зарежда??

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз мисля, че колкото по-малко вата, толкова по-бавно се загрява. Аз ти предлагам пресите за изправяне на Белисима. Нямат грешка! Моята е 19см дълга и 2см широка и независимо от размерите си изправя перфектно и не ти е нужно да се пръскаш с лак след самото изправяне! На мен ми върши много добра работа!

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Много се чудя и аз за тази Белисима, но щом казваш, че няма грешка утре я взимам!

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от wezinka
    Много се чудя и аз за тази Белисима, но щом казваш, че няма грешка утре я взимам!
    За мен няма никаква грешка! Моята коса се поддава много трудно на изправяне и само професионални преси ме изправят, а Белисима е точно такава и аз затова и нея си я взех! Пък и до сега не съм чувала някой да се е оплаквал от нея. Реших сама да се убедя и наистина стана, за което и аз много се радвам!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не е важно само ква е пресата на външен вид,а и мощността,така че си вземи няква с 50-60W,много по доволна ще си,а и колкото е по мощна толкова е по малка вероятността да ти се начупва бързо.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    белисима б25-90 вата 60 лева УНИКАЛНА

Здравейте! Понеже видях, че тук става дума за Белисима, искам да попитам дали някой знае магазин в Пловдив, където мога да си купя Bellissima Creativity B1 700 ? Не искам online да пазарувам..

Хора,за да не правя тема ще питам тук:
    http://www.mit.bg/rw/items/ELJR273-u...sa-jr-273.html

тази добра ли е...защото си търсех някаква евтинка за вафлички..пък виждам че има и маша ии още по-добре..
    И някой може ли да ми разясни другите приставки,също така вафличките ситни ли са или нормални .. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си