- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите страхове.
Когато бях малък ме беше страх от кучетата в квартала само ме нападаха, като тръгна през един пряк път... Сега, като минавам от там кучетата бягат ;д
Страх ме е от наркотиците.
Be welcomeПървоначално написано от Paramour
![]()
Damn, няма спор тея гадинки ако можех щях да ги залича от лицето на земята!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Страх ме е от богомолки...единствените животни от които ме е страх!
Страх ме е от живота,бъдещето.
Страх ме е от това да загубя семейството ми,МНОГО при това! Или някой от семейството ми,което вече се случи..............
Срах ме е от г-жата ми по Химия.
Страх ме е от това, да не остана сама. От това да няма на кой да разчитам, на кой да споделя или изобщо - не искам да съм сама. Страх ме е от това, да не изгубя семейството си, приятелите си- най-важните хора за мен! Страх ме е от бъдещето и от неизвестното...
Страх ме е от паяци.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Страх ме е ценен човек за мен да ме изостави ...![]()
Само от това да не загубя още близки за мен хора .. от нищо друго.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Нещото, от което най-много се страхувам е смъртта. Или по-точно неизвестното... Това че нямам представа какво може да се случи утре и факта, че рано или късно ще загубя някой близък направо ме побърква![]()
Страх ме е и от паяци - то направо фобия имамНикога не ги убивам, но само като ги видя и откачам...
Страхувам се също и от духове, мъртавци и такива неща, колкото и смешно да звучи. Затова и не гледам ужаси, защото после се филмирам до небесата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най мноу ме е страх от това да не ми изстине бирата![]()
![]()
Страх ме е от пренаселени места - смисъл прекалено много хора до мен .. или около мен ... im weird as FUCK![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Ще добавя само - и от затворени/тесни помещения.Първоначално написано от bunnyskeleton
Всяко лято има своята история . . . < 3
ot tumno,ot dyxowe i ot ku4eta![]()
...........
Страх ме е от много неща,но най вече от загубата на някой който обичам. Страх ме е от живота.
Страх ме е от всякакъв вид влечуги,високо,асансьори и т.н.т.![]()
тъмното, насекоми, живи риби, плачещи бебета и др.
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Смъртта , няма по лошо нещо..
Страх ме е от неизвестното..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами страх ме е от котки... Звучи абсурдно, но пипна ли котка постоянно си мисля, че ще ме одраска или охапе... Също така и от вякакъв вид насекоми... И изпадам в паника ако съм в морето и не докосвам пясъка...
![]()
Страх ме е от смъртта,тъмното най-много от самотата,страх ме е от огъня и паяци![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
чета ви страховете и си мисля.. аз ли съм с най-тъпят страх..
Страх ме само и единствено от мнението на хората или по-точно да не се изложа пред тях(говоря за важни за мен хора не за всеки срещнат)![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Страх ме е от самотата...
страх ме е най-вече от старостта(не смъртта)
от самотата
от това,че може да си пропилея живота или нещо такова,не мога дори да го обясня![]()
Ами страх ме е от тъмното, насекоми, кучета(бездомни) и от дълбока вода (абе от доста неща ме е страх)
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
стоножки, тъмно, заболекари
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
От смъртта не ме е страх.Това е нещо естествено,което не можем да променим,нищо не е вечно.
От неизвестното също.'Не се страхувай от неизвестното,може да е по-добро от настоящето' беше казал някой.
Страх ме е от кучета.Дори и да е малко,пак ме е страх.Не мога да си го обясня.