- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- интересни сериали ....
та,ако може да ми предложите интересни сериали като Gossip girl,One tree hill,How i met your mother,Desperate housewives,Leverage,Hellcats,Pretty little liars,Two and a half men и т.н![]()
търся си,да си убивам времето с нещо,до като имам свободно време,и няма кво да правя...![]()
п.с. сериали като The vampire diaries изобщо не са ми интересни![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
blue mountain state
Make it or break it![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ако си падаш по фантаскита и т.н.: Doctor who, Merlin, ако пък не...ами Castle е много хубав, The Mentalist също е уникален![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
благодаря на всички,харесах си някои,изглеждат ми интересни,ако имате още предложения споделяйте![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
the vampire diaries & supernatural.
Май не си дочела докрая първия пост.Първоначално написано от hotxxmess
Аз ти препоръчвам Dexter.
Audio ergo sum
Повече от невероятен ее <333333Първоначално написано от Lenny
И аз ти го препоръчвам..![]()
![]()
Е, Бягство от затвора за мен е сериалът на сериалите, обаче отдавна не е актуален![]()
Audio ergo sum
точно бягство от затвора не съм гледала никога![]()
за всичко си има първи път..щом пък толко е хубав го тегля![]()
Първият сезон си е пълен шедьовър. Вече вторият малко куца, но следващите два връщат сериала в пълния му блясък![]()
Audio ergo sum
мда почнах го,доста е интересен за сега![]()
Prison Break и Californication
втория или третия?Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
иначе е излишно да го споменавам
пс- Dexter действително е много силно xD
Hustle, Burn Notice, House, The Big Bang Theory е приятно... за сега тези![]()
и аз не бях гледала бягство от затвора... до това лято.. страхотен е ! няма да сужеляваш !
![]()
други.. хммм.... гледай the 4400..някак си само дето преждевремменно го спряха но е МНООООГО хубав въпреки че са само 4 сезоните... дръпни си само първия епизод и ако не ти хареса значи няма да ти хареса изобщо и не си губи времето с него
но ако ти хареса вярвай ми няма да с1желяваш че си го гледала
![]()
ааа бягство от затвора е просто уникаленстигнах до 15 епизод на 1 сезон....някой само може ли да ми каже накрая дали всичко си е ок и г/д кво става,че просто няям търпение
![]()
Този е УНИКАЛЕН! <3Първоначално написано от StreetWitch
Аз съм най-голямата фенка на Бягство от затвора и трябва да си го дръпна пак, че от година не съм го гледала...иначе кво да ти кажеме...ДОСТА неща се случват през сезоните, а ти си още в началото...мога само да ти кажа да се накефиш на МАХ на 1 и 2 сезон...най-вече 1, защото тва е НАЙ-ВЕЛИКИЯ сезон...
ArrowsOfDeath на мене пък следващите сезони нещо не ме грабнаха толкова...може би защото не бях толкова ИДИОТСКИ ЛУДО ВЛЮБЕНА В УЕНТ![]()
не бе яки са, но първия...умирам за този сезон!
бягат от затвора после ги председват из щатите, после успяват да намерят доказателства да ги амнистират, обаче в същият момент майкъл е обвинен в убийство докато са в Панама и влиза в най-крупният панамски затвор.Вижда се че това всичко е било оркестрирано от секретна органиация "Компанията" и майкъл нарочно е вкаран в затвора за да изкара бивш служител на секретната организация..след това има още 2 сезона но не ми се разказват защото те не ми харесава толкова много..Първоначално написано от thelux
^ всъщност общо са 4 xD
такам аз сега си свалих Band of Brothers
на авторката няма да й хареса
изглежда ми много обещаващо на пръв поглед...
ще дам коментар като го видя :>
онази вечер гледах последната серия на Dexter :>
яко е! :>
набелязал съм да гледам Californication
други - Breaking Bad, Blue Mountain State (или както се казва там xD)
ама тях друг път xD
пс- The War at Home е много завабно и приятно :>
и на авторката мисля, че ше й допадне :>
на втори сезон съм вече (13 епизод),втория ми е по-интересен от първия...
а Dexter съм му гледала първите няколко епизода и някак си не ми е толкова интересен,то нищо не се случва... а The war at home съм го изгледала..за съжаление са само 2 сезона мисля ...а аз да си питам,във втори сезон тая русата жена дето помага на Линкълн,приятелката на баща му,предателка ли е няква,че ми е странна
?
Осмо чувство, Касъл, от месопрестъплението маями, special unit 2 (тва го има в you tube)