.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 363
    Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от UpSurd
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Не не съм искал да става така, но се привързах силно и съм зависим сега,
    без теб не мога да заспя, ако не чуя гласа ти не мога да се успокоя.
    В ъгъла там чакам те сега, но не идваш ти и страда моята душа.
    Още помня как започна всичко това, нищо, че беше толкова отдавна.
    Смятах, че ти беше дар за мен от божествата.
    Въпреки че не те видях, ти ме избра и ми пошушна няколко нежни слова.
    Щом те чух видях странна светлина в обгърналата ме тъмнина.
    Разбрах, че това е пътя по който трябва да върва, че това е моята съдба.
    Преди мислех, че те няма, но ти си съвсем реална.
    Едва с теб разбрах какво е любовта, но ето свършва песента
    и аз оставам сам докато започне следващата.
    Влюбен съм в теб, но ти си просто музика!
    това твое ли е ? щото сякаш съм го чувал на трак ?
    окей втф? Мое е даже го имам записано в някоя от тетрадките ;Д
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Повече от фен Аватара на stayh1gh
    Град
    I'm from where it's forever sunny
    HDR можеш ли да правиш?

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    6б3З10

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от UpSurd
    многооооо е добро, много ми хареса...не можах просто да не го изкоментирам!
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Може би там и тогава друга съм била ...

...
    Може би там и тогава друга съм била ...

Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    http://s645.photobucket.com/albums/u...ctur543007.jpg - много си я харесвам ^^
    aз не

Град
    Destiny Islands
    http://trickzup.deviantart.com/
    Не съм добавял от много време
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    http://prikachi.com/images/448/2772448s.jpg

лично творчество..лично го изядох
    6б3З10

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Имах домашно.. писах есе, абе не е много за разпространение, но от мен да мине
    Есе на тема:
    “Влиянието на музикалния жанр наречен поп-фолк върху подрастващите-стил,мода и държание или просто идеал за подръжание?”

Сутрешната аларма звънва. Изправени сме пред ежедневната дилема да се на ‘наконтим’ и заблестим отново прекрачвайки прага на любимото си училище.
    Отново заставаме пред огледалото възмущавайки се от огромната си бръчка на челото. Прекарваме по 15 минути в избор на това с какво да я прикрием.. дали да е руж, дали да е коректор.. м-мне, по-добре да е фон-дьо-тен. И в крайна сметка решаваме да сложим всичко наведнъж.. не бива да изглеждаме смешни в очите на другите!
    Идва ред на гланца. Забелязваме, че любимото ни ярко розово-цикламено бебче е на привършване. Настъпва траур в стаята. С огромна скръб се втурваме в търсенето на друг, но без резултата. Принудени сме днес да ходим с бежов.. какво унижение!
    Остават десетина минути до биенето на училищния звънец. Казваме си “Какво пък толкова, първия час ми е при онази скочубра, дето ми написа 2-ка, че се лакирах в час.. глупачка!!! Ще си направя първо обема и вафличките в корените, след това ще си избера някоя по-дълбока блузка от тлъстия ми гардероб и токченца.. ааа да, ама да са на “Гучи”!”
    Пристигаме за третия час. Класната отново не е особено доволна. Още ми е сънено, все пак станах в 6:00ч за да смогна да се оправя до 10 без нещо..
    Помолих Лилето да ми прати новата песен та Андреа на телефона. Пуснах си я на слушалките. До дупка. Изпаднах в екстаз.
    Докато се усетих часовете свършиха,така де само този в който присъствах.. и решихме другите с Лилето да ги бягаме. Решихме да отидем на кафе с най-големите плейбойчета в нашия град-НикитУу, който се беше изрусил преди няма и седмица! (Ах, колко яко! Не е ли яко?) и Владко, който днес си беше натупирал бретона и беше навлякъл прилепнала розова тениска. С Лилето, лигите ни изтекоха.
    Много готино си изкарахме. Дори си направихме снимки на, които сме притиснали джуджки(Това сега е модерно,а не бива да изоставаме, ще ни се смеят!) или пък както пушим цигарки. Малко се позабакнахме с дима, но както казах по-нагоре трябва да сме на ниво-няма ли цигарки, не сме готини!
    Времето неусетно мина, не остана време дори да си сменя учебниците в раницата, които в интерес на истината май не съм отваряла от началото на годината. Тъкмо като свърши учебната година ще ги продам по-добре щом са запазени.. ще имам повече мангизи за новата спирала на “Лореал” и лосьон за да ми се изравни тена. Щастлива съм!
    Майка ми не разговаря с мен. Дала ми е пълна свобода по какъвто и да е въпрост. Обожавам я!
    Часът е към 23ч.. Време е да сваля маджуна от лицето си. Тампоните за премахване на грим отдавна не ми помагат. След някой ден ще взема да си стържа мазилката с шкурка, казвам ви!!! Натъжена съм…Решавам да си легна и да гушна любимата си играчка с надеждата утре да си взема онова готино леопардово клинче от бутика на ъгъла. Скоро ставам на 14, дано нашите ме залеят с дрехи!
    Ето така мина деня на едно подрастващо момиче. Без възпитание, мерки и абсолютна липса на контрол от страна на родителите. Тези деца имат идолите си в своите съзнания и не знаят какво би било правилно и неправилно за тяхната възраст. И най-лошото е, че понякога не се буди дори родителското смушение. Бързат да пораснат възползвайки се от бездействието, а когато стигнат прекалено далеч, дори започват да го взимат за напълно нормално?!
    За абсолютно всеки тийнейджър в днешно време и не само е ясно,че музиката по свой начин изисква във всеки жанр стил на обличане,държание.. нов начин на език. Това и българските чалгаджийки се отблагодаряват, като промиват тотално каквито и да са критерии върху обществото. Те не мислят за бъдешето на такива деца-дали ще развият кариера или ще пропадат бавно и сигурно? В бранша днес цел е на всички да припечелват точно от такива дребни риби. Едва ли някой се замисля над клишираното бъдеше на ближния.
    И все пак мисля да спра до тук. Всеки избира съдбата си по която да поеме и всеки съответно отговаря за нея. Аз вярвам, че един ден рано или късно всички си отварят очите, както казва народа “Когато ти дойде яйцето на дупето”.
    Аз не слушам чалга и се гордея с това! Ами ти?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5943960_n.jpg
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4482132_n.jpg
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5096577_n.jpg

Град

Град
    [quote="ByK"]Имах домашно.. писах есе, абе не е много за разпространение, но от мен да мине
    Есе на тема:
    “Влиянието на музикалния жанр наречен поп-фолк върху подрастващите-стил,мода и държание или просто идеал за подръжание?”

Сутрешната аларма звънва. Изправени сме пред ежедневната дилема да се на ‘наконтим’ и заблестим отново прекрачвайки прага на любимото си училище.
    Отново заставаме пред огледалото възмущавайки се от огромната си бръчка на челото. Прекарваме по 15 минути в избор на това с какво да я прикрием.. дали да е руж, дали да е коректор.. м-мне, по-добре да е фон-дьо-тен. И в крайна сметка решаваме да сложим всичко наведнъж.. не бива да изглеждаме смешни в очите на другите!
    Идва ред на гланца. Забелязваме, че любимото ни ярко розово-цикламено бебче е на привършване. Настъпва траур в стаята. С огромна скръб се втурваме в търсенето на друг, но без резултата. Принудени сме днес да ходим с бежов.. какво унижение!
    Остават десетина минути до биенето на училищния звънец. Казваме си “Какво пък толкова, първия час ми е при онази скочубра, дето ми написа 2-ка, че се лакирах в час.. глупачка!!! Ще си направя първо обема и вафличките в корените, след това ще си избера някоя по-дълбока блузка от тлъстия ми гардероб и токченца.. ааа да, ама да са на “Гучи”!”
    Пристигаме за третия час. Класната отново не е особено доволна. Още ми е сънено, все пак станах в 6:00ч за да смогна да се оправя до 10 без нещо..
    Помолих Лилето да ми прати новата песен та Андреа на телефона. Пуснах си я на слушалките. До дупка. Изпаднах в екстаз.
    Докато се усетих часовете свършиха,така де само този в който присъствах.. и решихме другите с Лилето да ги бягаме. Решихме да отидем на кафе с най-големите плейбойчета в нашия град-НикитУу, който се беше изрусил преди няма и седмица! (Ах, колко яко! Не е ли яко?) и Владко, който днес си беше натупирал бретона и беше навлякъл прилепнала розова тениска. С Лилето, лигите ни изтекоха.
    Много готино си изкарахме. Дори си направихме снимки на, които сме притиснали джуджки(Това сега е модерно,а не бива да изоставаме, ще ни се смеят!) или пък както пушим цигарки. Малко се позабакнахме с дима, но както казах по-нагоре трябва да сме на ниво-няма ли цигарки, не сме готини!
    Времето неусетно мина, не остана време дори да си сменя учебниците в раницата, които в интерес на истината май не съм отваряла от началото на годината. Тъкмо като свърши учебната година ще ги продам по-добре щом са запазени.. ще имам повече мангизи за новата спирала на “Лореал” и лосьон за да ми се изравни тена. Щастлива съм!
    Майка ми не разговаря с мен. Дала ми е пълна свобода по какъвто и да е въпрост. Обожавам я!
    Часът е към 23ч.. Време е да сваля маджуна от лицето си. Тампоните за премахване на грим отдавна не ми помагат. След някой ден ще взема да си стържа мазилката с шкурка, казвам ви!!! Натъжена съм…Решавам да си легна и да гушна любимата си играчка с надеждата утре да си взема онова готино леопардово клинче от бутика на ъгъла. Скоро ставам на 14, дано нашите ме залеят с дрехи!
    Ето така мина деня на едно подрастващо момиче. Без възпитание, мерки и абсолютна липса на контрол от страна на родителите. Тези деца имат идолите си в своите съзнания и не знаят какво би било правилно и неправилно за тяхната възраст. И най-лошото е, че понякога не се буди дори родителското смушение. Бързат да пораснат възползвайки се от бездействието, а когато стигнат прекалено далеч, дори започват да го взимат за напълно нормално?!
    За абсолютно всеки тийнейджър в днешно време и не само е ясно,че музиката по свой начин изисква във всеки жанр стил на обличане,държание.. нов начин на език. Това и българските чалгаджийки се отблагодаряват, като промиват тотално каквито и да са критерии върху обществото. Те не мислят за бъдешето на такива деца-дали ще развият кариера или ще пропадат бавно и сигурно? В бранша днес цел е на всички да припечелват точно от такива дребни риби. Едва ли някой се замисля над клишираното бъдеше на ближния.
    И все пак мисля да спра до тук. Всеки избира съдбата си по която да поеме и всеки съответно отговаря за нея. Аз вярвам, че един ден рано или късно всички си отварят очите, както казва народа “Когато ти дойде яйцето на дупето”.

Момиче не се притеснявай, дай го малко по така ... мхм, нещо такоа ...

Добро е, при Стоев ли е тва ?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Да, при него е,ахах
    още се чудя дали да го чета или да пиша друго, че с т'ва ще е голяма излагация ако ме дигне : ||

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3917304_n.jpg

Град
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    Да, при него е,ахах
    още се чудя дали да го чета или да пиша друго, че с т'ва ще е голяма излагация ако ме дигне : ||
    Що бе, много е добро. Направих си труда да го прочета и е супер якото :P

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ЕЕ трогната съм Мерси :>

Една приятелка искаше да измисля нещо за картичка на приятеля си по случай годишнината им и съчиних това малко поздравче.

Many things pass through your mind,
    many things can catch your eye,
    things that matter, things that don't
    cool car, nice song, or pretty blond.
    But there are thing that touch your soul
    they make you fly, they make you fall.
    You've touched my soul, you've touched my heart.
    You've touched my every single body part.
    You are the only thing I think about,
    when you are not around I want to shout
    And I admit, my heart is yours
    you're the only one that it adores.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    брей:Д

Жори, браво маме, показвай паркО, да видат колко ни е хубав
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Супер фен Аватара на starburst
    IF YA SMEEEEELLLLEALALALALALALALALALALAAAA
    WHAT THE ROCK IS COOKIN'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си