- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стъклена/кристална пила за нокти
Изчетох много мнения за тая пила,и всеки казваче е доволен от нея.Ноктите не се цепят,а дори се заздравявали.На Перфект струвала около 6-7лв и била хубава.При всяко ползване пилата се измива с вода, и е като нова,само трябва да се внимава да не се изпусне,защото се чупи.
Та сега съм решила днес или в понеделник да си я купя,и да видя дали наистина ще има ефект.
Въпроса ми е,дали някоя от вас я има или е чувала някоя приятелка да я има,и доволни ли сте?!![]()
Аз имам такава пила. Уникална е ! Всичко , което си чула е вярно ! Но аз я почиствам с тиксо,защото така всичко се маха и е като неизползвана ! Купи сси няма да съжаляваш .
какво представлява тази пила?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^Еми стъклена е,гладка е до колкото знам,само формата не й знам.Не наранява нокътя както останали пили.
Аз имам такава пила на Сваровски и съм много доволна от нея , ноктите ми наистина престанаха да се цепят :}
Нямам приятелки с подобно нещо, но в скоро време мисля и аз да си я взема ..![]()
после да споделиш дали има ефект ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз също имам - страхотна е.Взех си я от Джъмбо в Пловдив за 1.50 миналата година.Все още е като нова.
Fashion and Styling
След малко ще ходя да си купя,дано има в тоя козметичен магазин.![]()
Използвам същата от няколко месеца и съм супер доволна.
Препоръчвам.![]()
To infinity and beyond.
Купих си преди малко на Перфект за 7лв,имаше и на Differ пак за 7лв,имаше и китайски по 2лв.
Имаме вкъщи - като картинката на Инфинити е, само дето не е на Пупа. 20 лв беше, от магазин на Стар нейлс в Пловдив. Неверятна е и не я мием или лепим с тиксо, за пръв път го чувам това. Обаче наистина не я изпускайте, става на парчета![]()
^^ еми все пак трябва да се почиства ... ! Пробвай с тиксо и ще видиш разликата![]()
Да наистина пилата е уникална, преди използвах обикновена, но вече от 2месеца използвам стъклена и съм много доволна. Не се чуди взимай си я невероятна е ...![]()
добре де как се пили с това ''стъкленото''![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
и аз това се чудяПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
Много яко се пили,одеве пробвах.Тя не е чисто гладка е леко грапава,то тва са и кристалите.И ноктите станаха мног ояки и не драскат никъде,заглажда много добре.
А в по-малките градове дали ще ги има? И като отида в магазина какво да попитам - стъклени пили продавате ли?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^Предполагам,че ще ги има,иди в малко по голям козметичен магазин и би трябвало да има.
Еми да питай-имате ли стъклени пили за нокти?
Моята пък една приятелка ми я донесе от Германия и още си пили уникално.![]()
http://prikachi.com/images/553/2775553j.jpg
И аз имам и е мн хубава. Не я чистя с тиксо , на мен ми казаха да я мия и става като нова.
Някой може ли да сподели опит с керамични пили ?
http://2styrkela.com/krasota-i-stil/...i-girly-50-202 ето за тази става въпрос
Използвам стъклена пила от 2-3 години и съм много доволна. Първата ми беше Сваровски, но естествено я изтървах и от тогава взимам само от магазините за левче дето са, пак са стъклени и вършат същата работа![]()
Хмм.. след изчетените коментари , май ще си потърся и аз стъклена пила ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...