- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тъпите ми родители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
О, има има.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
С нерви абсолютно нищо няма да постигнеш. Допреди 2 години бях в твоето положение. Започнаха да ме пускат едва когато ги убедих, че съм отговорна, когато започнахме да провеждаме разговори като зрели хора, когато им казах "Мамо, тате, може всичките ми приятели да пушат, но аз знам къде да сложа границата и до колко да участвам в техните забавления."
Плюс това всеки ден стават убийства, изнасилвания, отвличания и още куп абсурдни неща в тая държава. Родителите ти предпочитат да пропуснеш един купон, отколкото да те загубят само за части от секундата.
Мисля, че най-важното е първо да помислиш и да се поставиш на тяхно място. Нямаш деца, трудно е, но опитай да разбереш как се чувстват те когато теб те няма до 12 часа примерно вкъщи. Ако ще и с 20 членна охрана да си, те никога няма да спрат да се притесняват за теб. Съгласна съм, че не може цял живот да ти поставят ограничения, но не си мисли, че на 15 си достатъчно голяма.
Нашите ме пускат повече през последните 1-2 години, но всяка вечер единият от тях стои и ме чака да вляза през вратата, за да си легне. И цял живот ще се притесняват за мен.![]()