- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- светкавично отслабване
Ми като си се тъпчела и след това си повръщала в тоалетната не смяташ ли че това може би е болест, че нормалните хора НЕ го правят, че трябва да потърсиш специалист А? Всъщност живота си е твой, темата си е твоя, ако искаш изяш цялата храна на света, ако искаш умри от глад, по - щастлива няма да ме направиш, но при положение че сама знаеш от кое да се лишаваш, знаеш че се тъпчеш и пълнееш, знаеш че така няма да изваеш фигура, че по - слаба и красива няма да станеш и опрделено това не е здравословно или диетично хранене ние тук НЯМА как да ти помогнем. Съжалявам ама има едно изказване на един даскал дето много ме кефи, а именно " С фуния не наливам!! "
Съжалявам, ако ти се струвам крайна, но ти ако наистина си с такива височина и мерки ще свалиш килограмите само от 25 минути тичане на ден примерно и коремни преси или там упражнения за дадени области.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."