.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ...Помолих за съвет, а не съм молила никой да ми дава aкъл. Колкото до подаръка.. Ми поръчах си едни боти ;]]

Град
    Пловдuв
    Цитирай Първоначално написано от sexyygirl
    ...Помолих за съвет, а не съм молила никой да ми дава ъкъл. Колкото до подаръка.. Ми поръчах си едни боти ;]]
    честито. дано да имаш късмета да са ти малки шегувам се //

Мега фен
    Град
    <3
    Защо да не кажа така на майка си бе?
    И ако кажа, че не искам нищо материално, то на 100% ще е така. Изобщо не се надявам на хубави подаръци и наистина искам аз и всичките ми близки да са здрави и щастливи, защото ти глупаво дете не знаеш какво е!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Радвам се за теб *сЪнН* ... За мен не се притеснявай,дано някой ден те зарадвам с новината, че ми е дошъл aкъла {*СЪН*} xaxa

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако имах твоя правопис щях да се моля на нашите да ми подарят правописен речник и няколко много дебели книги ...

Добре,че сте се събрали най-интелигентните в тоя сайт.Много ви се радвам хехх

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Обикновено получавам някакви пари да си избера аз нещо ,но нищо не си взимам... Авторката вече е получила бая подаръци... предколедно

xxKiFlax беше като тебе, ама се поправи (говоря за авторката). Ама ти си по-зле и от нея. Тя поне даваше по-добри отговори. Само как си се писала sexyygirl Така се пишат 9-10 годишните

Да ти имам проблемите ...

Повече от фен Аватара на fanpire
    Момичето ви моли за съвет и вие веднага я нападате...!Докато четях темата много се подразних.Наистина е вярно,че най-важното е здравето,щастието и късмета и те с пари не се купуват,но тя сигурно го знае и няма нужда от вашите лекции! А колкото до това как се е написала в сайта еми всеки се пише както си иска!На вас какво ви влиза в работата?Офф направо не мога да понасям хора които се чудят къде да си избият комплексите [става въпрос за този който беше написал,че ника е глупав или нещо такова]!

За коментара горе, да аз бях. Що? Проблем? Личи си, че е някоя глезла, правописа, като гледам кво пише.... Както и ника. Малеее Спомянм си и аз до миналата година се писах така

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Вие случайно да не би да завиждате на момичето? Защо я нападате така, тя обясни, че майка й я е питала какъв подарък иска. Пък и какво лошо има в това да има повече от един подарък, не разбирам. Направо се издразних. Спрете със злобните, комплексарски коментари. Щом нямате какво да кажете, по- добре изобщо не пишете.
    По темата: Помисли си за нещо, което преди си искала, но не си успяла да си купиш или за нещо което ти е хванало окото.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    книга да ти подарят лошо ли е?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    А задължително ли трябва да искаш подарък ?
    Пожелай си здраве,щастие и успехи..И родителите
    ти да са до теб,и да те подкрепят във всичко..
    - Защото има хора,които въобще не могат да купуват
    подаръци на любимите си хора..Замисли се...
    Ми що пък да не иска, Коледа е. Вярно е, че здравето е най - важното, но тва не значи че хората не трябва да подарят нещо на близък човек, за да го зарадват. Ебаси мисленето имаш,честно. И точно пък на най-хубавия празник, ще седи да се вайка що някой не може да си го позволи, вместо да си направи кефа... Кво се правите на супер загрижените. Не казвам, че трябва да забравяме, че има и такива хора, но на празник точно.. .

Иначе браво, че си си избрала подарък. ;д

Bibit0o0o
    Guest

Cool

Боже хора много сте гадни щом майката на "sexyygirl" я е питала какво иска що пък да не каже.
    Вярно и аз съм съгласна,че щастието,здравето и късмета са най-важни.Да и вярно е ,че някои хора нямат възможност да подаряват подаръци на близките си,но пък точно на празници да мислим за това.

Аз бих те посъветвала кажи на майка си какво искаш,но браво че си си избрала подарък.Да си носиш ботите с много здраве през новата година!

О да и стига сте я нападали така!!!!!!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Закъснял/а си с 3 години

Както и да е:

Мега фен Аватара на draid
    Какво са 3 години

Хейййй.... и аз съм родена през март!!!

Най-важното е на Коледа всички да сме заедно.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    То коледа мина бре ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

взимай си един Beats by dr.dre и не го мисли... най разумното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си