Първоначално написано от
LeDa
Леле, защо я нападнахти всички така? Ако родителите и напрмер са разведени, нормално да има два подаръка. И спрете да се правите всички на такива, каквито не сте - всеки от вас ще получи подарък за Коледа и всеки се надява да е нещо хубаво, никой от вас не иска за Коледа само мир и т.н. Не си правете труда да ме убеждавате в обратното.
хаха един човек ми влезе в полужението... да родителите ми са разведени и не съм направила темата за да ми давате ъкъл

)) и за да имам успехи и да си го пожелавам и да не си го пожелавам тфа зависи от мене за да съм щастлива пак зависи от мене ... колкото до късмета или го имаш или го нямаш така че като се замислите коментарите на повечето ви са безсмислени ;]] и каквото да казвате НИКОГА не може да ме убедите че за който и да е празник се надявате само на здраве,късмет и т.н. особено в днешно време 75% от "децата" са разглезени ;]] и се пък сме в 21 век излезнете от тия филми хаха аз поне съм откровенна и си признавам че се надявам на хубави подаръци за който и да е празник,обаче съм обедена че ако майка ви ви пита какво искате няма да кажете "еми мамо ходи в козметичния салон нищо не искам" хаха това и да го видя няма да го повярвам