- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не знам какво искам за Коледа ;[[
...Помолих за съвет, а не съм молила никой да ми дава aкъл. Колкото до подаръка.. Ми поръчах си едни боти ;]]
честито. дано да имаш късмета да са ти малкиПървоначално написано от sexyygirl
шегувам се //
Защо да не кажа така на майка си бе?
И ако кажа, че не искам нищо материално, то на 100% ще е така. Изобщо не се надявам на хубави подаръци и наистина искам аз и всичките ми близки да са здрави и щастливи, защото ти глупаво дете не знаеш какво е!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Радвам се за теб *сЪнН* ... За мен не се притеснявай,дано някой ден те зарадвам с новината, че ми е дошъл aкъла {*СЪН*} xaxa
Ако имах твоя правопис щях да се моля на нашите да ми подарят правописен речник и няколко много дебели книги ...![]()
Добре,че сте се събрали най-интелигентните в тоя сайт.Много ви се радвам хехх
Обикновено получавам някакви пари да си избера аз нещо ,но нищо не си взимам... Авторката вече е получила бая подаръци... предколедно![]()
xxKiFlax беше като тебе, ама се поправи (говоря за авторката). Ама ти си по-зле и от нея. Тя поне даваше по-добри отговори. Само как си се писала sexyygirlТака се пишат 9-10 годишните
![]()
![]()
Да ти имам проблемите ...
Момичето ви моли за съвет и вие веднага я нападате...!Докато четях темата много се подразних.Наистина е вярно,че най-важното е здравето,щастието и късмета и те с пари не се купуват,но тя сигурно го знае и няма нужда от вашите лекции! А колкото до това как се е написала в сайта еми всеки се пише както си иска!На вас какво ви влиза в работата?Офф направо не мога да понасям хора които се чудят къде да си избият комплексите [става въпрос за този който беше написал,че ника е глупав или нещо такова]!
За коментара горе, да аз бях. Що? Проблем? Личи си, че е някоя глезла, правописа, като гледам кво пише.... Както и ника. МалеееСпомянм си и аз до миналата година се писах така
![]()
Вие случайно да не би да завиждате на момичето? Защо я нападате така, тя обясни, че майка й я е питала какъв подарък иска. Пък и какво лошо има в това да има повече от един подарък, не разбирам.Направо се издразних.
Спрете със злобните, комплексарски коментари. Щом нямате какво да кажете, по- добре изобщо не пишете.
По темата: Помисли си за нещо, което преди си искала, но не си успяла да си купиш или за нещо което ти е хванало окото.![]()
Ми що пък да не иска, Коледа е.Първоначално написано от SmilezZz
Вярно е, че здравето е най - важното, но тва не значи че хората не трябва да подарят нещо на близък човек, за да го зарадват. Ебаси мисленето имаш,честно. И точно пък на най-хубавия празник, ще седи да се вайка що някой не може да си го позволи, вместо да си направи кефа... Кво се правите на супер загрижените. Не казвам, че трябва да забравяме, че има и такива хора, но на празник точно.. .
Иначе браво, че си си избрала подарък. ;д
Боже хора много сте гадни щом майката на "sexyygirl" я е питала какво иска що пък да не каже.
Вярно и аз съм съгласна,че щастието,здравето и късмета са най-важни.Да и вярно е ,че някои хора нямат възможност да подаряват подаръци на близките си,но пък точно на празници да мислим за това.
Аз бих те посъветвала кажи на майка си какво искаш,но браво че си си избрала подарък.Да си носиш ботите с много здраве през новата година!
О да и стига сте я нападали така!!!!!!!!
Най-важното е на Коледа всички да сме заедно.
взимай си един Beats by dr.dre и не го мисли... най разумното