.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Супер фен Аватара на slicky
    Светлио да не си ти ве.Майкоо ако си ти каф бой ще ядеш

момче ако смяташ тоя за много силен тогава деистваи с мозака си парво го удари с много лек юмрук в диафрагмата за да не може да си поеме въздшх за 5-10 секундии тои ще се наведе да си поеме въздух и тогава му биеш едно силно коляно или юмрук в лицето тогава тоя ще е изван састояние да се бие

ударите по мускулите болят наи много за това ако не стане с първия начин гледаи да го удряш повече в коремната област и в краката там наи много боли

Град
    Шумен
    Кой клас сте, че ви е такова отношението един с друг? 5-6?
    МОМИЧЕ ;D

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И от нашия клас има един слабичък, който постоянно го тормозят и кофти ми става, но е ебахти тормоза направо го бият и той нищо не може да направи-няма кой да го защити и той постоянно е нервен и стреснат-незнам как живее и всички го бият и после му викат ади кога ще се самоубиваш как издържаш да живееш така ади самоубивай са за нищо не ставаш жеа такава пък като имаме час на класа класната си мисли че всичко в нашия клас е нормално, но никой не смее да се обади-пък и тези, които го бият са много по силни от него, незнам защо демонстрират силата си над по-слабите и другите ги издигат в култ пък и да почнат да бият никой нищо не може да им каже и всички гледат сеир -направо незнам как жвеят такива деца такива хора избиват комплекси или незнам-защо толкова всички ги уважават, те са пълни тъпаци и наркомани + тва карат го да им купува закуски, да им носи чантите и като го видя да мъкне по 5 чанти и направо ужс ако не го напрай почват да го бият пък и дори без причина го правят

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И от нашия клас има един слабичък, който постоянно го тормозят и кофти ми става, но е ебахти тормоза направо го бият и той нищо не може да направи-няма кой да го защити и той постоянно е нервен и стреснат-незнам как живее и всички го бият и после му викат ади кога ще се самоубиваш как издържаш да живееш така ади самоубивай са за нищо не ставаш жеа такава пък като имаме час на класа класната си мисли че всичко в нашия клас е нормално, но никой не смее да се обади-пък и тези, които го бият са много по силни от него, незнам защо демонстрират силата си над по-слабите и другите ги издигат в култ пък и да почнат да бият никой нищо не може да им каже и всички гледат сеир -направо незнам как жвеят такива деца такива хора избиват комплекси или незнам-защо толкова всички ги уважават, те са пълни тъпаци и наркомани + тва карат го да им купува закуски, да им носи чантите и като го видя да мъкне по 5 чанти и направо ужс ако не го напрай почват да го бият пък и дори без причина го правят-това според мен не може да се спре по никакъв начин

И кфо 3 ннаркоманчета ви въртят целия клас? GJ. Ми като ти става жал застъпи се за него. Или кфо страх те е, че и теб ще почнат да бият ли? Аз винаги съм защитавал някой, когато вече почнат да го гаврят. Да се изебаваш един път, да си направиш майтап - да. Ама да почнат да го бият и да се гаврят с него - тва не. Нито съм бил най-якия в класа си нито нищо (просто бая бяха борци или каратисти). Тва не ме е спирало.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Едно време си спомням, че бях 9-и клас и скачах на 11-ките, за да защитя съученик... А вие растете едни путчици...

Срещала съм такива случаи и да ви кажа почти никои няма да помогне. Дори и приятелите могат да не помогнат, защото или ги е страх, че и с тях ще започне да се заяждат или просто искат да гледат сеир... А класна, директор и т.н. не е много добър вариант, защото въпросният "побойник" може да се заяде още повече, за това, че се е стигнало до раговор с класната, с дирекотра, с родителите. Но първо поговори с него, а след това, ако това не помогне, говори с класната. За съжаления, колкото и да са лоши тези начини, други варианти няма.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Дръж се като мъж, бе... Изобщо и не си помисляй някой да ти помага! В тоя живот няма на кой да разчиташ, освен на себе си. Стегни се! Следващият път, когато ти се изрепчи просто му бий шута в ташаците и е АУТ!!! Като види, че смееш да го удариш и да му се изрепчиш ще те остави намира. Такива като него не могат да се бият... търсят по-слаби, за да се изявяват, като силни, но дойде ли истинския момент за истински мъжки бой ще се напикат като кученца.

Сега всички дори и тези на по 16-17 дори и 18 и големи п*тки.Иначе познавам много слаби копелета които се бият като за последно и просто са едва ли не безсмъртни.Един мой приятел го оставиха инвалид за да спре да се бие с другите,ако беше тренирал боен спорт щеше да е първи ама той е отрепка.
    The time's for sobieski

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Значи земаш една траба аколо 1-2 метра дълга и почваш да го биеш с нея ако не помогне .. мисля че по дълга тръба ще сварши работа.
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си