Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
Цитирай Първоначално написано от madaFAKA
abe ti si stapkan be as sam 183 visok i 71 kila i ako 6te sre6to men da e 120 kg s 50 santa raka pak 6te mu sko4a be psihikata ti e mn zle zemi malko sategni a zabraih drisnq stqga li sa
яваш ... ша му скочиш и с един шамар ша ти залепи ДНК-то за стената, мисли с главата си

по темата : бъди агресивен, кат те удря му го връщай, обиждай го и ако се нагорещи ситуацията удар в носа, слънчевия сплит или пакета ша са ти от полза (Гейм овър)
Конторолирай страха си, пребий го от страх! (Това много ми помагаше кат не бях тренирал нищо, в началното училище ги биех щото ме беше страх, че ша ме бият). Действай с инстинкти, ако го удряш в главата, удряй с шамари или само с лапата, за да не си разбиеш кокълчетата, до колкото разбирам си мъничко още, дръж си брадичката ниско.
В боя никога не се отказвай пръв, така ще разбере че си п*тка-майна дете и няма да те закача, независимо дали ще те набие или ще го проснеш
Най-опасно е кучето затиснато в ъгъла!
Няма кой да те спаси, ако не се спасиш сам! Трябва да му вземеш страха, иначе ша те тормози докат завършиш ...
Страх->ХЪС
Ако дойдеш и го сплашиш ти,ще спре да ме тормози.Ако не от първия път от втория ще стане.Моляте ела че иначе ще имам проблеми.