.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на FuckingFreak

много моля, помощ (:

Наистина имам нужда от Помощ, с главно 'П'. Класната възложи на мен и още 2 други момичета да подготвим някакъв сценарий за събирането с класа, да се състои от няколко скеча, вицове и някакви сценки. Проблемът е, че с моите приятелки от 3 дни търсим за предавания като Комиците, Шоуто на Слави, Пълна лудница но те не са 1 или 2 и много трудно се намира подходящ и забавен скеч, който да не е много вулгарен или пък да не е много глупав, даже да не кажа, че е невъзможно. Имате ли любим телевизионен герой или скеч и ако да, моля споделете го с мен, искам да черпя идеи, защото утре в час на класа (за щастие съм 2ра смяна) ще обменяме идеи и трябва да е готов. Ако може да ми помогнете, ще съм страшно благодарна, вече имаме някакви елементарни идеи, но знам ли... струват ми се малко.
    Мерси, предварително.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх,доста трудна задача..
    - Вицовете са лесни - ще намерите
    някакви в интернет..
    - Сценката,зависи вие какво искате..
    Да е от някоя приказка,разказ или от
    някое телевизионно предаване..
    Ние миналата година бяхме изиграли
    "Шоуто на Слави" - един беше Слави Трифонов
    и така нататък..
    Пожелавам ви успех..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може ли някаква конкретна идея, твърде малко време имам до утре за да търся още десетки клипчета..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

От Комиците трябва да ти кажа, че имат най-добри скечове. Всъщност и Аламинут са доста добри, но продължителността на скечовете е по-малка от тази при Комиците. Нещо по-конкретно бих те предложил бабите, които се събират на седянката; трите принцеси Руска, Къцка и Любка; може да направите и някоя пародия на някое предаване, което да ви е познато. Ако сте гледали долу-горе някое такова политическо предаване с познато лице, можете да опитате имитация на него. Повече не мога да помогна, надявам се съм бил полезен. Късмет!

Може пародия на Росен Петров.Или от Комиците може Ахилесоф и доктор Тазобедрев и Много си тъп Сашев-от тях има два-три добри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си