- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв цвят коса ще ми отива?
Амм,много хора ми казват,че русо много ще ми отива,а пък и много други,че трябва да се боядисам черно.Аз няма още да се боядисвам де,към лятото,но все пак от сега да си знам.Ако може вашите мнения.Ето снимки:
http://prikachi.com/images/163/2749163Y.jpg
http://prikachi.com/images/724/2759724d.jpg
http://prikachi.com/images/312/2783312y.jpg
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Да и на мен така ми харесваш.Цвета ти е хубав.Не го съсипвай.![]()
Big or small, lies are lies!
пробвай първо русо, ако не се харесаш се потъмни, на принципа проба грешка, никога не слушай хората, какво казват, най-неочакваните неща са най-атрактивни, давай смело![]()
Според мен нито русото, нито черното ще ти отива повече от сегашния си ти цвят, така си си добре. Но червено мисля, че ще ти стои много добре. Можеш да пробваш със спрей, той изчезва до две - три измивания, колкото да видиш дали ще се харесаш.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
А защо не пробваш с шампоан оцветител, който след това да се измие (просто , за да не си съсипваш косата) ?![]()
естествения ти цвят ми харесва,но мисля и ,че с черна коса ще ти ходи)
Hostis Honori Invidia
Може ли някой да ми каже какво представлява това нещо?? На каква цена е и т.н.. ?Първоначално написано от MegiBoOm
ами не върши кой знае каква работа ....и не струва повече от 2лв.Първоначално написано от hotxxmess
Hostis Honori Invidia
^^ Как така.. ако косата ти е кестенява няма ли да те направи ли руса?
мм надали ...Първоначално написано от hotxxmess
Hostis Honori Invidia
Не се прави руса, ГРАМ няма да ти отива!!
Пробвай да се направиш черна с шампоан оцветител. Няма да е смолисто черно, а по-скоро много тъмно кестеняво, но така ще прецениш дали ще ти отива и няма да направиш някой гаф![]()
Нз. мисля че нито едно от двете ще ти ходи, ама естествения ти цвят ме кефи ужасно много![]()
![]()
+1Първоначално написано от vagarious
![]()
Зелена на цикламени кичури. Защо искаш да си съсипеш косицата, ако мога деликатно да те попитам?
Не си съсипвай косата аз сам с тъмно кестенява коса и преди 2 години пробвах шампоан оцветител червен утиваше ми ама си е най-добре естествения цвят
mislq che sivkav .. tumno sivo takova mn e qko ; )
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Ето колко е полезен фотошопа:
Черно
Червено
Русо не мога да направя...
И според мен си запази цвета, или се направи червена...
ЧЕРВЕНО?!?!?!?Първоначално написано от MeLikesPie
И според мен този цвят ти стои най-добре.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Пробвах с taaz ... малко е сакато... но
Светло русо
По-тъмно русо
Светло кафяво...
.... Мисля, че ако изсветлиш малко твоя цвят г/д... както Светло кафявото... предполагам, че най-много ще ти ходи![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
аз съм против.
но ако държиш:
естествено червено (ягодово русо евентуално); или 1-2 тона по-светло кафяво или шоколадово. [/u][/i]