Здравейте... Най-сетне и аз се реших да направя една тема.До сега само съм чела и съм давала съвети,но ето и моя ред дойде... Тази година съм в ново училище.Всичко е ОК,запознах се с много нови хора,някои добри,някои не толкова.Запознах се и с едно момиче .Стана ми симпатична и имахме много общи интереси.Но това момиче е малко странно.. Облича се с мъжки дрехи,харесва мъжки парфюми(и дори май ползва) ,прави си гласа на по-дебел(демек да изглежда гласа и като момче) ,прави момчешки работи,ходи като момче,мисли като момче,споделяла ми е куп неща ,които прави..Например,че винаги ходи в мъжки магазини за дрехи,кара скейт,мрази всякакви козметики и още други неща..Започвам да си мисля ,че може да е обратна :X ....Случвало се е и като и говоря за момчета да се дразни и веднага да сменя темата.Разказвала съм и за 1 мой приятел,с който се скарах на скоро и тя казва,че много се дразнела като си помислела за него... Тя е типичната жена-мъж.Започва да ме плаши леко..Напоследък все иска да ходя някъде с нея по усамотени паркчета,у тях,предлага ми да пием алкохол(което за 8 клас ,според мен не е редно) Тя има и други приятели от класа,но все с мене иска да ходи някъде.Гледа ме по странен начин.... Въпросът ми е дали да се отдалеча от нея ,или да се правя ,че не ги забелязвам тези неща ?