- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- един рожден ден и..?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Събрахме се с команията да празневаме рождения ми ден.
Преди две години бях заедно с едно момче от тях.
Пихме,но не бяхме пияни. Започнахме да се гушкаме и да се целуваме.
Казах си,че ще е само една вечер и ще ми мине през пръстите, но много ми хареса... правеше ми комплименти,беше мил..
На другия ден му писах и се извиних,а той отговори
"нали трябваше да си прекараш хубаво,все пак това е твоят ден"
Мислите ли,че имаме шанс?
П.П. Мисля,че не би тръгнал с мен,защото не съм като другите му момичета. Не съм нито известна,нито вървежна...
Съдейки по отговора му, по-скоро нямате шанс. Но все пак, ако държиш, може да поговориш с него, но не мисля, че трябва да те притеснява това, че "не си известна". ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Пробвай... Аз бих се опитал, ако бях на твое място

Въпроса е,че ме е страх да не страдам..Първоначално написано от Deyan
Последния път наистина преживях много..
Исках да си дам почивка,но така се случи..

Вгледай се в носа му и ще се откажеш

Живота е такъв, какъвто е!

направи, каквото те посъветвах в другата тема, пък да видиш как ще завалят момчета и няма да можеш да се отървеш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)

Моят съвет към теб е ... Поговори с него на живо може пък да не те отреже толкова брутално!Първоначално написано от wasch0
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Това, че не си като другите му момичета не трябва да те притеснява. пробваисе ни6то няма да загубиш (така и така няма нищо между вас) но пък мойе да трагните. Успех !!!

Първоначално написано от girl6
Не искам да ме унижават...Страхувам се да не страдам..
П.П. Пиша от регистрацията на братовчедка ми
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
По отговора му, бих казала, че го е направил, за да си искараш добре. Не за друго.

А мислите ли, че ако продължим да поддържаме контакт нещо ще се получи?Първоначално написано от Dekkuy
Не е задължително. Казвал съм почти същите думи, но това което съм имал на предвид е било друго. Естествено, това не е гаранция, че при момчето е същото, това няма как да го разберем, все пак още не са пуснали на пазара кристални топки, които да работятПървоначално написано от Dekkuy

Първо се нагласи така, че да не ти пука за отговора му и говори с него... После какъвто и да ти откаже ще ти е все едноИли пък се опитай да го свалиш и се направи на недостъпна, до като не се убедиш, че наистинаа искаш да си с него...
Иначе, ако не искаш да го разиграваш, просто говори с него и се разберете

http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
По-добре недей да правиш нищо, иначе ще се изложиш и има голям шанс да му станеш абсолютно безинтересна
Ти за какво точно му се извини. Ако извинението ти е било такова, каквото си мисля, не може да се очаква да даде различен отговор от този, който е дал.

Аз: Извинявай за вчераПървоначално написано от shadow4e
Той: нищо важното беше ти да си прекараш добре
Той: и междудругото целия мириша на теб