- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил ако...?
Ще изпищя и ще изтичам да най-близката чешма да се измия или направо ще си съблека дрехите![]()
.
Какво би направил/а ако хванеш двама (или повече) от учителите ти в крачка?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще се спукам от смях![]()
Какво ще направиш ако паднеш пред публика на състезание по ски?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ем нищо![]()
Какво ще направиш ако ти изключат нета за година?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
ще излизам повече навън![]()
Какво ще направиш ако си на първа среща с гадже и тъкмо тръгвате да се целувате и в този момент баба ти се провиква от някъде : '' На баба детето оо бабината/ния тя/той''?![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ами,ако е едната ми баба може да се направя,че не я познавам и да си целуна момчето,а ако е другата отивам да я вида
![]()
а ти,какво би направил ???
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оо, не искам да си го помислям![]()
![]()
![]()
![]()
същото