- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа! ХЕЛП!
http://prikachi.com/images/822/2796822p.jpg знаете ли как се прави тази прическа ??![]()
P.S.Моля без обиди!
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
с преса
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Според мен просто е накъдрена на вафлички и бретона е вдигнат с фибичка нагоре![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
с вафлички![]()
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Cucko0
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Направена е с преса (с приставка за ситни къдрици - вафлички) ((:
А бретона е вдигнат нагоре..
Хипер лесно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лелееее тая снимка как ме стреснаинче с преса на фавличики и сигурно е топирана, а бритоне е назад
Може ли да ми обясните как става, понеже и аз искам така да си направя косата? Според вас тази прическа добре ли ще седи на по-къса от тази коса, на пластове и на етажи??
![]()
хващаш пресата слагаш приставките за вафлички и почваш да се правиш (цялата коса). Не е кой знае каква философияПървоначално написано от lili12
![]()
а всички преси ли имат такава приставка за вафлички, защото мисля да си купувам нова преса да знам каква да си взема.Първоначално написано от whitebunny
![]()
Първоначално написано от lili12
извинявай ама на колко си![]()
Hostis Honori Invidia
Мисля,че почти всички преси имат тези приставки за вафлички без пресите само за изправяне. Приставката изглежда по този начин : http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...0&tx=98&ty=121 в зависимост едри или ситни вафлички искаш. До колкото до преса каква да си вземеш моята е някаква не много известна марка, но прави същите вафлички : FIRST AUSTRALIA - JULIET такава е моята![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
с преса![]()
да точно така :]Първоначално написано от SmilezZz
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ако косата ти е на пластове накъдри само горния пласт долния го изправи бухни леко с ръце и вдигни бретона и си готова!![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
защо?Първоначално написано от Cucko0
![]()
Щото говориш така сякаш никога не си виждала пресаПървоначално написано от lili12
![]()
не че не съм виждала просто до сега съм използвала повече маша, четка и сешоар
![]()
даа,извинявай амана колко си???
не всички преси имат такова-тея по-евтините и широките имат-Елеком например
със преса е и бритона мисля , че е топиран назад .. аа една приятелка се прави такаа косата и е на етажи , но и стои добре ;]] :P
защо всички ме питат на колко съм ??
по темата: трябва по-скоро да си купя преса и ще ви пиша какво се е получило... благодаря ви много ми помогнахте![]()
![]()
^^ обясниха ти вече защо те питат !! защото все едно наистина не си виждала такава преса .. отиваш в магазина и си избираш . [ би трябвало да има преси с 4 представки тоест 2 за ситно къдрене 2 за едро .. ]] .. ;]]]![]()
просто до сега не съм си правила такива вафличкиПървоначално написано от Nansu
![]()
![]()