.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 147
    пробвала ли си с нещо да ги мажеш.В една предишна тема бях чела, че се слагало някакъв гел, който подхранвал и удължавал, нещо такова, не съм много наясно , и се поддържал всеки месец на маникюрист.
    http://beautycosmetic.biz/opi-burles...on-p-4987.html
    за тук все си мисля, че всеки лак по отделно струва 20лв, нали, защото много харесвам OPI и ако целия сет е 20 направо да го взимам

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Допитвала съм се до познати и едни казват, че ноктите им са станали супер, на другите са им се влошили така да го кажа. Явно при всеки е различно и засега това ми е краен вариант и все още се колебая.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    ^^ Страхотни нокти самата форма...оле влюбена съм!
    м да хубава плочка имаш : )) как ги поддържаш толкова дълги моите докато ги изравня и ги оставя да пораснат се начупват
    Оо бяха и по-дълги ама ги скъсих малко.еми мажа ги с маслот она Икаров,слагам заздравителите на Перфект.В началото като почнах да ги пускам ги лакирвах с Калциев гел на Перфект около 3 седмици с него само ги лакирвах,без други лакове отгоре,слагах по два слоя и става леко все едно си с леко бял лак,самия лак в шишенцето е бял де.След това спрях с тоя заздравител и си взех пак на Перфект само че лилавия Активно лечение се казва.Той е и за спиране на цепешите се нокти,заздравява и ускорява растежа им.Слагам и от него два пласта отдолу и после какъвто лак искаш и най-отгоре слагам пак на Перфект зеления 3в1 се казва.Той става и за основа и като топ лак.Аз в случая го ползвам като топ лак,защото лилавия трябва да се слага минимум 3 седмици,за да има ефект.Като спра лилавия ще слагам от зеления.
    Между другото пролетта си мажех ноктите с кремчето на Биотрейд МАКСИ,той е за цепещи се и чупещи се нокти,и чесно казано много ми се заздравиха ноктите оттогава.Ползва се 1 месец,всеки ден по 2 пъти мажеш самия нокът и кожата около него,и втриваш,след това не трябва да си миеш поне 1 час ръцете.
    Другото,което е,не ползвам лакочистител с ацетон.Ползвам на Джанкар с витамин F без ацетон,и съм много доволна.До някъде голямо значение има и лакочистителя,понякога и от него се влошават ноктите.
    И последното нещо,което правя е,пия хапчета Геритамин нео.Те са витамини де.
    И си пиля ноктите само с кристална/стъклена пила за нокти на Перфект,и никога не правете грешката да ги скъсявате с нокторезачката,защото от нея се цепят.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hugelipsskinyhips
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Ок и аз тея дни ще го пробвам,но се чудя дали ще стане с крем за лице,щото той е мазе,а за ръце нямам в момента?!

Иначе аз днес си правих баня с морска сол на ноктите,и се мазах с маслото на Икаров,сега се лакирвам и после ще кача снимка да видите как се е получило.
    ами ако можеш си вземи някакъв най-обикновен крем за ръце от типа на здраве, арома
    Аз пък нямам червен пипер
    ноктите ти са страшни, ако може по-подробно за рисунката, че нещо не се вижда добре
    Рисунката е,отпред на самите израснали нокти цветенца на точици,а посредата им по сребрист лак такъв брокатен.

Повече от фен
    Полезна тема
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ^^ Страхотни нокти самата форма...оле влюбена съм!
    м да хубава плочка имаш : )) как ги поддържаш толкова дълги моите докато ги изравня и ги оставя да пораснат се начупват
    Оо бяха и по-дълги ама ги скъсих малко.еми мажа ги с маслот она Икаров,слагам заздравителите на Перфект.В началото като почнах да ги пускам ги лакирвах с Калциев гел на Перфект около 3 седмици с него само ги лакирвах,без други лакове отгоре,слагах по два слоя и става леко все едно си с леко бял лак,самия лак в шишенцето е бял де.След това спрях с тоя заздравител и си взех пак на Перфект само че лилавия Активно лечение се казва.Той е и за спиране на цепешите се нокти,заздравява и ускорява растежа им.Слагам и от него два пласта отдолу и после какъвто лак искаш и най-отгоре слагам пак на Перфект зеления 3в1 се казва.Той става и за основа и като топ лак.Аз в случая го ползвам като топ лак,защото лилавия трябва да се слага минимум 3 седмици,за да има ефект.Като спра лилавия ще слагам от зеления.
    Между другото пролетта си мажех ноктите с кремчето на Биотрейд МАКСИ,той е за цепещи се и чупещи се нокти,и чесно казано много ми се заздравиха ноктите оттогава.Ползва се 1 месец,всеки ден по 2 пъти мажеш самия нокът и кожата около него,и втриваш,след това не трябва да си миеш поне 1 час ръцете.
    Другото,което е,не ползвам лакочистител с ацетон.Ползвам на Джанкар с витамин F без ацетон,и съм много доволна.До някъде голямо значение има и лакочистителя,понякога и от него се влошават ноктите.
    И последното нещо,което правя е,пия хапчета Геритамин нео.Те са витамини де.
    И си пиля ноктите само с кристална/стъклена пила за нокти на Перфект,и никога не правете грешката да ги скъсявате с нокторезачката,защото от нея се цепят.
    Благодаря мн . днес се зачудих дали да си взема калциев гел ,но се отказах ,но май ще си го взема
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    Някой пробвал ли е това с водата,където се смесват цветовете и после потапяш пръста и става яко.Тъпо го обясних ама се сещате сигурно за кво говоря.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Някой пробвал ли е това с водата,където се смесват цветовете и после потапяш пръста и става яко.Тъпо го обясних ама се сещате сигурно за кво говоря.
    аз съм го пробвала но нещо не ми се получи иначе ако го направиш както трябва става наистина добре

Град
    Пловдив
    Аз ще пробвам тея дни.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ И аз съм го пробвала, но не си падам по безформени фигури особено на ноктите
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз съм го пробвала, но голяма мацаница става да знаеш.. Ето снимки на мои творения:

http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/11996205/
    http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/11996204/

http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/14305261/
    http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/14305265/

http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/26322608/
    http://www.album.bg/bloody_rose_92/images/26322610/

Резултатът много зависи от гъстотата на лаковете. На мен по-редките ми се разтичат във водата, гъстите не могат да се направят с иглата (клечката) на формички, затова лаковете трябва да с средна гъстота. Това е по мои наблюдения
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    пробвала съм го ..хубаво е лаковете с който го правиш да са на водна основа и да си облепиш пръста с тиксо защото става голямо мазало на мен лично не ми харесва всеки нокет е различен ..голяма играчка е..поняга се натрупва лак и става едно.... четох ,че в топла вода се разтварят по-добре и да наистина се разтварят по-лесно ..и все пак
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    Мерси,ама все пак ще пробвам де,да видим при мен как ще се получи.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    При мен проблемът е, че са .. релефни . Като ги погледна в "профил" и са леко вдлъбнати надолу на две места ..от липса на витамини ли е или от какво?
    Love is everything!

Град
    Пловдив
    ^нямам си напредстава какво може да ти помогне,може би самите ти нокти са такива.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    При мен проблемът е, че са .. релефни . Като ги погледна в "профил" и са леко вдлъбнати надолу на две места ..от липса на витамини ли е или от какво?
    върви на маникюрист да ти ги изпили отгоре и ще се оправят )
    Hostis Honori Invidia

anonymous708973
    Guest
    Да й пилят ноктите ОТГОРЕ с ПИЛА??!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    да ..така се изравняват ако има неравности по нокета и ако има жълто оцветяване от някой лак или нещо такова : ))
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    да ..така се изравняват ако има неравности по нокета и ако има жълто оцветяване от някой лак или нещо такова : ))
    То това не е пилене, а полиране..
    И иначе се пилят в целия смисъл на думата преди ноктопластика с гел, за да може гелът да се задържи..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    То това не е пилене, а полиране..
    И иначе се пилят в целия смисъл на думата преди ноктопластика с гел, за да може гелът да се задържи..
    знам какво е полирането и не говоря за него ) говоря за изравняване на повърхността на нокътя с фина пила
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен Аватара на qsiii
    а каква е тази четка за нокти и къде я продават?
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Град
    София
    Аз мойте си ги гриза и винаги са в перфектно състояние

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от qsiii
    а каква е тази четка за нокти и къде я продават?
    Аз преди 4-5 дена като ходих за заздравител и питах в магазина дали имат такава четка,и ми казаха че нямат,даже момичетата ме изгледаха странно все едно не са чували.А магазина е нов от 1г. и е голям има страшно много неща,но баш тва няма,и нз къде да търся.

I ♥ machoka Супер фен
    Титинка,специално теб искам да попитам нещо..
    Днес си взех маслото за нокти на Икаров..абе слагам слагам не изсъхва?? ноктите ми стоят от час и нещо мазни..не попива ли тва нещо? много е дразнещо....

Иначе - мисля че тези четки се поръчват от нета.
    ето вижте тези - http://bgunique.com/shop/images/Chet...na%20nokti.jpg ( оригиналният сайт е http://www.bgunique.com )
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Титинка,специално теб искам да попитам нещо..
    Днес си взех маслото за нокти на Икаров..абе слагам слагам не изсъхва?? ноктите ми стоят от час и нещо мазни..не попива ли тва нещо? много е дразнещо....
    Абсолютно същото е и при мен, но то нали пише след около 20 минути да се забърше? И аз като минат 20 минути леко го забърсвам и така

А иначе имам въпрос. Счупи ми се единият нокът и понеже на маслото пише да се използва по един път на ден или няколко пъти в седмицата, ако например слагам по няколко пъти на ден само на счупения нокът дали ще има някакъв бърз ефект?? xD
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си