.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

инжектиране на витамин е в пениса

някой знае ли нещо по темата

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    и за ко е тва

за одебеляване

ще пищиш после чуй ме

точно това че вече го направих и се деформира някак си дали има оправия

имаше пак такава тема тука хората ти казаxa
    Pic or never happend
    със сигурност пак темата е фейк

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    храниш си пениса с витамини

Мега фен Аватара на FuckedUp

DUMB BITCHES..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не знам, но да си инжектира разни неща в патката за мен е най-голямата глупост, която може да сътвори един мъж.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не знам, но да си инжектира разни неща в патката за мен е най-голямата глупост, която може да сътвори един мъж.

+1 , като станеш на възраст и пишока ще ти е БОЗА

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    да, знам нещо по темата - не се практикува, няма логика да се прави, може да ти доведе супер сериозни увреждания (което е някак си явно), освен това предозировка витамин е може да е смъртоносно.

това за което се използват инжекции с витамин е е за лекуване на болесста на пейрони (ако така се пише тва лайно) но се приема орално - идеята е да се деформира самият пенис с инжекция е експериментално лечение, което се съмнявам да е много широко разпространено в българия.

тъй че ако си искал кривата ти пишка да се "откриви", тоест да се деформира допълнително, поздравления, ако си се правил на франкенщайн... пак поздравления?

не знам кой ти е набил иглата но съм 90% убеден че си или ти или кварталния шарлатанин с бяла престилка. ходи на лекар ако не си правиш цигански ташак с нас че к*ра ти може да си замине.

прилагам подобен случай който е спечелил награда дарвин за безбожно малоумие (заслъжава си смеха)

http://serenitynowhospital.blogspot....ilk-balls.html
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Де да си беше инжектирал и малко мозък толкова лекомислено...никак нямаше да ти навреди.

Удари още една ампула за симетрия от другата страна и се кефи...

Заминавай на лекар, моментално. Да си биете парафин и витамин Е в оная работа е най-голямата простотия, която можете да сътворите в безумната си простотия.

Трябва ти уролог-андролог.

И въобще не ми пиша срам ме е, не е...да беше мислил преди да си нахакаш тая химия в оная работа. Сега докторът ти е единственото спасение, ако си искаш достойнството пълнофункционално.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    всъщност ще се оправиш ако си биеш 300 милиграма чили сос в ануса.

сигурно е че ще проработи, давай
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    http://serenitynowhospital.blogspot.com/2009/11/milk-balls.html
    JESUS CHRIST DUDE!!!

Фен
    Град
    Дряново
    Не се инжектира витамин , а течен парафин. Сопот е един от градовете в България където всеки трети има парафин в члена.Дори по телевизията имаше репортаж преди 2 години точно за парафина и един Сопотски циганин каза ,че му струвало около 3 лева да си го одебели и освен това имал пластмасови топчета под кожата. Тва се прави с цел удебеляване , но не и удължаване. Аз имам 1 приятелче което има и парафин от 6 години.....и все пак не ти гарантирам ,че е здравословно.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Абе вие съвсем изпрегнахте?Толкова ли ви е малък и незначителен,че ще го тъпчете с парафин,витамин,пластмаси и други простотии.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

не знам и аз как я направих тая глупост ама я направих за сега нямам проблеми но за напред не знам

Абе кво ви е хора!Не можете де е+++те и затова ли искате по-голям пенис!?То и това няма да помогне-виждал съм коментари на жени,които казват,че са спали с някакви,който имат 22 сантима пенис,обаче били тромави и затова останали незадоволени.И плюс това е много опасно за здравето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си