.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: UTorrent??

UTorrent??

Като пуснах на UTorrent да сиидвам и долу ми излезе един червен удивителен в кръгче а от дясно на него с килобайтите С: и К: в ляво от него пише пиърите. Надявам се разбрахте за кое става въпрос Та на този червен удивителен като отида на него с мишката не цъквам с мишката а само отивам и ми изписва "Неможе да се свърже. Защитна стена/рутер ограничава мрежовият ви трафик. Трябва да отворите порт за да могат другите да се сврзват с вас" Какво означава това дето го пише? Сидвам ли изобщо? Мисля, че това К: е, че качвам?

Супер фен Аватара на JDeel
    Е то и срещу всеки торент можеш да видиш дали качва и дали сваля, а тези долу са общите на всички торенти.
    Аз си инсталирам utorrent по нормалния начин с нормалните настройки и винаги си върви. Ето моите настройки в момента:

IP-то ми е реално, не използвам firewall или вирусна. Провери твоите да не пречат.

Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Е то и срещу всеки торент можеш да видиш дали качва и дали сваля, а тези долу са общите на всички торенти.
    Аз си инсталирам utorrent по нормалния начин с нормалните настройки и винаги си върви. Ето моите настройки в момента:

IP-то ми е реално, не използвам firewall или вирусна. Провери твоите да не пречат.
    И мойте настройки са като твойте Къде да проверя дали качва или сваля? Имам една снимка как да я кача да ти я покажа какво става? Пък и то ми искаше ъпдеит на програмата аз отказах а вчера я ъпдеитнах.

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    На бтк ли си ?
    Always wanna play but never wanna loose

не, но съм на ограничен интернет и ми отчита трафик Май трябва да разбера дали сиидвам като сиидвам и на др ден видя дали ми е качило коеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си