.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ами сега?..

Супер фен Аватара на WrongLife

Ами сега?..

Здравейте съфорумници,
    Първо искам да ви честитя новата година и да ви пожелая тя да бъде поне два пъти по-добра от предишната.
    Нека мино по естество. Така от година може би харесвам едно момиче. В началото бяхме здрасти-чао, после почнахме да си говорим по-често, тя ходи и с най-добрия ми приятел те скъсаха и изведнъж отнешенията ни станаха по-топли. Гушкам я тя не се дърпа, което бележи напредък спрямо минали месеци, излизаме само двамата, което също е напредък, но тя има някакви променливи настроения. Понякога си мисля, че ме разиграва и именно тези моменти ме възспират да предприема нещо по-сериозно. Проблемът може би ми се корени в моята нерешителност, а тя от дилемата : С нея отношенията ни се подобряват, ставаме по-близки и от тази гледна точка не искам да я губя като приятел, но тя ме привлича, за мен тя е единствена и следователно искам да съм с нея.. Вие какво мислите по въпроса ми..
    Благодаря!

Замисли се от твоя гледна точка ако наистина момчето ти е наи добър приятел как би се почувствал той ако ти тръгнеш с нея,и ако ти си на негово място.

И преди да изчакам да отговориш на предишния ми пост ще спомента че ако наистина ти е най-добър приятел и е имал по серизни взаимоотношения с момичето просто не си заслужава да се занимаваш и ти просто си я имаи за приялтека и нищо повече. И ми е ясно че по надолу ще има изказвания че щом се харесвате да се вземате,и че ако той наистина ти е приятел ще те остави да си с нея и ще се радва за вас и тем подобни работи. Постави се на мястото на приятеля ти и прецени сам,а и медодругото на колко сте години ?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Нали ги знаете сега всичките " най-добри приятели" - (кой знае колко добри фр са ) ... Е те нали сега са се разделили... Щом има възможност.. Нека да действа... Обича си го момичето... На това време трябва да си егоист.. за да успееш в живота .. ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Аз съм на 17, а тя на 16. Така с дадения приятел отдавна вече не сме такива каквито бяхме....тяхната връзка продължи кратко-около 2 месеца. Според мен той наистина няма да има нищо против, но според мен той все още я харесва. Тъй като ние вече не сме така добри приятели, мен вече не ме интересува до такава степен какво той мисли или чувства-най-малкото защото когато те тръгнаха, той знаеше, че аз я харесвам... За мен въпроса стой по следния начин: Дали тя изпитва нещо и ако да какво?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не знам дали изпитва нещо.. Но със сигурност има привличане от нейна страна...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Една любов , винаги може да започне с приятелство , но не винаги завършва с приятелство , особенно , когато е силна . Така ,че си помисли добре , дали си готов след това да запазиш приятелстовото си с нея.

Супер фен
    Бе бате ние да не сме пророци бе Говори с момата пък ще се види - риск печели, риск губи са казали хората. Макар че лично аз ако бях на твое място, не бих занимавал момето щом сте такива "приятели"

Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    Една любов , винаги може да започне с приятелство , но не винаги завършва с приятелство , особенно , когато е силна . Така ,че си помисли добре , дали си готов след това да запазиш приятелстовото си с нея.
    Ти не каза абсолютно нищо различно от това което аз съм написъл, че се двоумя м/у връзка и приятелство....

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от malkasladkaku4ka
    Ти не каза абсолютно нищо различно от това което аз съм написъл, че се двоумя м/у връзка и приятелство....
    Не мисля ,че не казах. Казвам си мнението . Как мога аз да ти кажа какво да направиш !?? Ако мислиш ,че би могъл да запазиш приятелството си и с това момиче и наистина ще си заслужава давай, ако ли не по-добре не избързвай !

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    всяква конспирация за мен/бивши/настоящи и впрочие момичета с мои приятели е фрапантна ,не мога да си го представя и ми е супер гадно

проучи как гледа на нещата твоя авер в такъв аспект ,ама го питай искрено шото от чисто приятелство може да ти каже "брат няма проблеми " ,ама да му е гадно .. и ако наистина не ги преживява тези неща ,деистваи

въпреки че аз пак казвам не мога да си го представя тва нещо

но не всеки е като мен ,така че ... давай говори
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Щом си вече тръгнал по пътя към сърцето и не се отказвай.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Само едно ще ти кажа - Колкото повече се бавиш, толкова по-зле става. Решавай! Действаш или не?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си