мила за мен наи-доброто решение е ти да поговориш с психолог да разкажеш всичко и тои ще те посъветва какво да правиш,това наистина е много страшно и немога дори да си представя как го преживяваш стараи се да не го засягаш за каквото и да било защото не се знае как може да реагира, не му говори за родителите му учевидно тои ги мрази може да са му причинили нещо и заа това тои да е в това састояние всично е вазмойно а някои ден като отидеш в тях и останеш насаме с маика му погожори с нея или и вземии номера и и кажи че искаш да се срешнете насаме но внимаваи защото ако маика му гожори с него и му каже че сте се видели и за какво сте говорили може да стане много страшно незнам аз как бих постъпила на твое място но със сигурност много ще внимавам защото този човек на моменти може дори да бъде опасен щом казва че си му изневерила друг път може да каже че те е видял да правиш секс с някои и тогава вече може да стане опасен казал е че не би те наранил но ако си вталпи че ти си виновна за нещо тогава мисля че не би се замислил да те удари или дори нещо по сериозно от шамар от мен е това желая ти успех и пиши какво се случва ако можем веднага ще помогнем а и няколко глави мислят по добре от една