- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Така момчета пак ще се обърна към вас
Имам много стегнати цици , но не са големи .. бих казала малки . Има какво да хванеш , но ...Проблем ли е ?
не те разбирам? ябълки или мандарини са?
хЪх...
И аз съм така. Какво да ти кажа, въпрос на шанс е. Моят никога не е възразил, въпреки че съм сигурна, че не би отказал по-големи.
моя ми казва ,че били красиви , но и аз мисля ,че не би отказал на по-големиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
абе така си е ама ако си чашка "Ц" ще те обича повечеПървоначално написано от miminko
![]()
явно за всеки е различно, щото за мен няма значение размера на гърдите ако момичето ми харесва достатъчно, силикон където и да било не харесвам.
МОМЧЕ
Размера на гърдите въобще нямат значение за мен..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Зависи си от момчето - ако те обича такава каква то си,гърдите ти няма да го притесняват ни най-малко!![]()
Стегнато дупе, хубави крака и слаба талия са много по-важни от циците, за мене е важно прости да има да не е като даска. Чашка Б е идеална, Ц също е добре
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Малки гърди
Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите.
Упражнение 1
Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.
Упражнение 2
Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 3
Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 4
Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
Повторете 10-15 пъти.
Упражнение 5
Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка.
:P
Зависи, някой хора ги интересуват дали са малки, други не. Но не мисля, че теб трябва да те притеснява. Не го мисли толкова![]()
То човешката алчност граници няма, но по темата бих казал, че не е проблем. Всеки е различен с нещо (било то физически, психически или други).. И все пак за това сме хора. Размера на грдите не е от особено значение за мен... Все пак момичетата не са само цици, задник и уста. Не се притеснявай за тези неща всичко си идва на мястото!Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от rahito
това няма да помогне и съм на 100 % сигурен, гледах го по "Discovery" ... всичко опира до ген или по-късно (забавено) развитие
... азз лично, нямам никакви претенции, даже момичето с което съм сега и то е с малки гърди, ама не ми прави впечетление, не съм с нея зареди гърдите
: ))) .. с две думиии --- не се притеснявай
![]()
пп: съжелявам много за дългия посто, простете ме![]()
Не се шашкай. Щом са стегнати и (предполагам) с малки ареоли, няма проблем. И за по-малките гърди има "клиенти". :P![]()
Ако те обича вообще няма да гледа гърдите,има мн по-важни неща!!!
Aз лично НЕ обичам ПРЕКАЛЕНО големи гърди.Обичам да са си средни по размер като си пълнят приличен сутиен и са си стегнати.Все пак не обичам гърдите на някое момиче да са колкото мойте бицепси....Абе няма да скъсам с момиче само заради това все пак щом съм си я харесал няма да я оставя я....е сега ако има по-добра оферта на пазара....не само за вид а и като характер сега....sorry
Зависи от момчето. Много момчета харесват малки цици.