.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Така момчета пак ще се обърна към вас

Имам много стегнати цици , но не са големи .. бих казала малки . Има какво да хванеш , но ... Проблем ли е ?

Град
    Варна, моретоо :)
    не те разбирам? ябълки или мандарини са?
    хЪх...

anonymous708973
    Guest
    И аз съм така. Какво да ти кажа, въпрос на шанс е. Моят никога не е възразил, въпреки че съм сигурна, че не би отказал по-големи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз съм така. Какво да ти кажа, въпрос на шанс е. Моят никога не е възразил, въпреки че съм сигурна, че не би отказал по-големи.
    моя ми казва ,че били красиви , но и аз мисля ,че не би отказал на по-големи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Различните хора харесват различни неща.
    Ако те обича или поне харесва достатъчно,няма да го интересува кой номер сутиен носиш.
    абе така си е ама ако си чашка "Ц" ще те обича повече

Повече от фен
    явно за всеки е различно, щото за мен няма значение размера на гърдите ако момичето ми харесва достатъчно, силикон където и да било не харесвам.
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Размера на гърдите въобще нямат значение за мен..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Зависи си от момчето - ако те обича такава каква то си,гърдите ти няма да го притесняват ни най-малко!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Стегнато дупе, хубави крака и слаба талия са много по-важни от циците, за мене е важно прости да има да не е като даска. Чашка Б е идеална, Ц също е добре
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Малки гърди
    Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите.
    Упражнение 1
    Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.
    Упражнение 2
    Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.
    Упражнение 3
    Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.
    Упражнение 4
    Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
    Повторете 10-15 пъти.
    Упражнение 5
    Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка.

:P

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Зависи, някой хора ги интересуват дали са малки, други не. Но не мисля, че теб трябва да те притеснява. Не го мисли толкова

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    То човешката алчност граници няма, но по темата бих казал, че не е проблем. Всеки е различен с нещо (било то физически, психически или други).. И все пак за това сме хора. Размера на грдите не е от особено значение за мен... Все пак момичетата не са само цици, задник и уста. Не се притеснявай за тези неща всичко си идва на мястото!

Цитирай Първоначално написано от rahito
    Малки гърди
    Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите.
    Упражнение 1
    Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.
    Упражнение 2
    Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.
    Упражнение 3
    Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.
    Упражнение 4
    Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
    Повторете 10-15 пъти.
    Упражнение 5
    Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка.

:P

това няма да помогне и съм на 100 % сигурен , гледах го по "Discovery" ... всичко опира до ген или по-късно (забавено) развитие ... азз лично, нямам никакви претенции, даже момичето с което съм сега и то е с малки гърди, ама не ми прави впечетление, не съм с нея зареди гърдите : ))) .. с две думиии --- не се притеснявай

пп: съжелявам много за дългия посто, простете ме

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не се шашкай. Щом са стегнати и (предполагам) с малки ареоли, няма проблем. И за по-малките гърди има "клиенти". :P

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Ако те обича вообще няма да гледа гърдите,има мн по-важни неща!!!

Aз лично НЕ обичам ПРЕКАЛЕНО големи гърди.Обичам да са си средни по размер като си пълнят приличен сутиен и са си стегнати.Все пак не обичам гърдите на някое момиче да са колкото мойте бицепси....Абе няма да скъсам с момиче само заради това все пак щом съм си я харесал няма да я оставя я....е сега ако има по-добра оферта на пазара....не само за вид а и като характер сега....sorry

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Няма никакво значение ... сори

Зависи от момчето. Много момчета харесват малки цици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си