Случвали ми са се много подобни неща. Понякога, напоследък доста често, може би от страх, ми се случва. Значи докато заспивам , така да кажа, започвам да виждам някакви образи, най-често хора. В същия момент много се стряскам. Имах един случай същото, видях една маса и съм напълно осъзнат , че в момента съм буден , продължавам да гледам масата , постепенно стана много ярка. Абе , все едно не спа , а халюцинирам, но знам че спя и знам , че съм буден, не мога да го опиша. Напоследък много често ми се случват такива неща и много се филмирам. Случва ми се също в момента , в който ще се събудя докато сънувам си казвам еисега ще се събудя и се събуждам. И много често сънувам нещо много подобно на това , което ще се случи. Може да е след месеци, обаче е пряко свързано с това, което ще се случи. Примерно преди 5-6 месеца сънувах една приятелка на мйка ми дето не са се виждали години. Скоро се бяха видяли. Случвало ми се и за същия ден така. Иначе винаги след като сънувам нещо по-интересно винаги оставам като се събудя с чувството за това , даже последния път няколко дни , тва е много готино, особено , ако съня е бил хубав. Допреди малко пробвах това , дето се предизвиква ИТП и стана. Значи докато четох там как трябва да мислиш , че обикаляш из тялото си. След една две секунди сърцето ми почна да бие, плочките до мивката ги виждах далеч, бяха арки , с жълти оттенъци. Много се стреснай тогава.