Цитирай Първоначално написано от rahito
Цитирай Първоначално написано от taratorcho
Цитирай Първоначално написано от rahito
Цитирай Първоначално написано от taratorcho
това е от стера няма какво да се притесняваш за това

.... а на въпроса на мацката да кажа че, няма как за един ден да се отделят тези хормони, че тестта да може да отчете (според мен де) : )))
може би грешно съм се изразила, имах предвид че чак когато и закъснее тогава може да се прави теста а самия акт да се е случил примерно преди 10 дена

...аааа, сега те разбрах (неправилно съм го разбрал) ... еми, значии принципно теста колкото по-рано се направи, толкова по-добре, защото се зимат от рано мерките...
мисля че, не трябва да се разсъждава така, че ако цикъла ти закаснее с един ден и чаак тогава да разсъждаваш, че може да си бременна, мерките е хубаво да се взимат от рано, защото понякога да закъснее цикъла с 1-2 дена дори и да не си имала полов акт преди това, е нормално... може би неправилна логиика (ако не си ме разбрала, кажи, защото се изказах малко завъртяно
да да разбрах те, много ясно колкото по рано толкова по добре, питам защо бях чела някъде че ако теста се прави преди закъснението не е валиден т.е. не показва реален резултат но не съм сигурна, затова питам

няма такива работи, че теста било хубаво да се направи преди закъснението дрън-дрън бла, бла ... няма лошо да питаш, затова сме тук, за да си помагаме и да се обогатяваме сексуалните култури, дето повечето ги нямат ( не включвам автора и теб) : )))