- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излизате ли без грим?
Аз лично не мога да се гледам без грим. Дори до магазина да ида трябва да си сложа малко пудра и поне молив... Просто иначе се чувствам бледа и неврачна.
Вие?
понякога![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Ако излизам до магазина, до центъра да свърша някоя работа, да плащам сметки и т.н. - не слагам грим.Когато ходя в приятеля ми рядко съм с грим, ако сложа ще е малко.
Слагам повече, ако ходим някъде на кафе, кръчма и т.н.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Почти винаги.
Слагам грим изключително рядко и ако сложа няма да е повече от спирала, някакъв молив и гланц/червило. Не понасям фондютени и още по-малко - пудри. И не изпитвам нужда да се мацотя с тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
През повечето време да, първо защото нямам време да се занимавам откакто съм първа смяна, второ защото не искам да се получи оня ефект, при който като идеш без грим те питат болен ли си, да не си препил снощи и такива.
да, доста често излизам без грим![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от WaterLilly
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
А,мене са ме питали дали ми има нещо като бех отишла без грим![]()
Иначе до магазина редовно си ходя без грим,тук в квартала също -а лошото е,че в магазина има един супер як пич и все ходя бледа и пфф ужас![]()
![]()
Рядко.До магазина ,да хвърля боклука и всякакви такива.Но за среща с приятели и даскало се гримирам ,но умерено.Вече за по-специални случай - да.Според случая![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не, поне спирала и молив трябва да имам. Иначе се чувствам супер бледа.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Понякога да. Харесвам се и естествена, и с грим (: Естествено,зависи според случая.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
До магазина , квартала , понякога и през целия ден - не се гримирам.
За училище - слагам малко грим , за да подчертая окото , устните и тена.
За специални поводи - естествено се гримирам повече.
Аз попринцип съм без,рядко се гримирам.А и сега съм първа смяна,сутрин кога ще се хвана![]()
Рядко се случва да излезна без ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В ежедневието съм с пудра и спирала, понякога слагам молив и червило.Гримирам се сутрин и вечер почиствам всичко.За специални поводи към изброените горе, четири неща прибавям и сенки.![]()
the same (:Първоначално написано от iiordanova
Аз почти винаги излизам без,в най-добрия случай слагам спирала.
Почти винаги съм с грим, но не ползвам ФДТ. Пудра когато лицето ми лъщи (супер рядко).[/b]
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Да и аз така - но пък гланц/червило винаги слагам.Просто от това не мога да се откажа.Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Но напоследък слагам САМО фдт - без спирала, молив, очна линия и т.н.
Иначе и аз за спец.случаи се гримирам повечко.
Харесвам си се напълно естествена.![]()
Big or small, lies are lies!
Винаги излизам с грим. Никога не излизам до магазина, но ако ми се наложи няма да си сложа. Иначе винаги имам.
Попринцип не, но аз не слагам кой знае какъв грим. Само Спирала и рядко фдт.![]()
Big or small, lies are lies !
По принцип като си правя сметка съм почти всеки ден с грим на училище, но само да подчертая очите, което ще рече молив и/или спирала.. Навън се гримирах през лятото, сега не обръщам внимание, но в повечето случаи ми седи още грима от училище. И мога да се гледам без грим, но някакси когато съм с него се чуствам по-добре![]()
Не мисля да слагам фдт когато съм на училище, че сутрин едвам гледам и една приятелка нали си слага и в даскалото я питат с маска ли е , с какво се е пляскала по лицето, а тя нали сутринта едвам вижда и не го размацала навсякъде
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Много си харесвам кожата, защото е чиста, няма пъпчици и е с равен тен .. Но имам тъмни кръгове под очите, така че преди да изляза най-малкото трябва да си сложа малко фон дьо тен, за да не изглеждам като зомби. Спирали и темподобни, често излизам и без тях.