- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Продуктов ключ за Windows 7
Здравейте!
Преди 2 седмици някъде си взех нов лаптоп с вграден Windows 7 Home Premium, MS Office 2007. Проблема е в това, че всеки път като отворя Word или Excel ми изскача едно прозорче, в което пише да въведа 25 цифрен продуктов ключ. На самият лаптоп отдолу имам залепено едно листче, на което е написан продуктов ключ - въвеждам го буквичка по буквичка и цифричка по цифричка, но накрая винаги ми изписва, че продуктовия ключ не е верен е да опитам отново... А съм сигурна, че не съм объркала нищо. Има ли решение на проблема и същност мога ли отнякъде да си намеря друг продуктов ключ или нещо такова? Защото говорих с едно приятелче и то ми каза, че след като ми изтече периода на свободно ползване на програмите (25 пъти май беше) половината други програми и неща в windows-a ще се скапят, защото не е активиран и ще трябва да го преинсталирам... А честно казано хич не ми се занимаваЩе съм много благодарна ако някой помогне с нещо
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!