.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Помощ!!!Строги родители

Значи аз съм на 13 години,а нашите ме пускат навън сама с приятели много рядко.Като ги попитам кога ще мига да излизам самичка навън,те все ми отговарят,че има време. Много ми е гадно така.Та кажете вие имали ли сте такъв проблем,и как да ги накарам да ме пускат навън сама?
    (извинявам се ако повтарям някоя друга тема)

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз съм нямала такива проблеми, винаги съм си излизала, без да искам дори позволение.

Та...

за какво излизане става дума? За излизане 'излизам с един батко, имам среща в 23:15'? Преполагам, не за него, а просто излизане с приятели?

Явно се притесняват за теб, поговорете, обясни им, че не си толкова малка, осъзнаваш какво правиш, и не правиш нищо лошо. Няма как да ги накараш да спрат да се притесняват за теб, но поне да си свободна да излизаш.

nz ama mai roditelite sa takiva(e samo nqkoi) na men mi pomogna knigata na Witch za roditelite tam se kazva da im se podmazvash e ne taka to4no ama da ne zakasnqvash az sam na 11 i ma puskat do 1 ve4erta ne laja nz trqq da gledash da badesh po mila s tqh i da se pribirash na vreme ako imash vaprosi pishi li4no
    Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!

Мега фен
    Град
    София
    Абе я стига глупости.На 13 си,не на 17 примерно.Недей да мрънкаш ,щото родителите ти са прави.МНого си малка,эа да си иэлиэаш навънка сама ,когато си искаш.А предполагам ти искаш във вечерните часове.Еми не става.Ще чакаш да пораснеш малко и тогава.
    [size=7][b][u]fosse cos

ми прави са хората..има време за всичко
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    o ne :}} az nqmam nikfi problemi s 4asa samo imam problmi kkogato molq da me pusnat da spq v nqkoi xahxah az ne utiam da spq am utiam na disco i togava imam problemi ama i tui mi se slu4va rqdko smisal 6toto te i na disco me puskat neznam kofti roditeli
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Абе я стига глупости.На 13 си,не на 17 примерно.Недей да мрънкаш ,щото родителите ти са прави.МНого си малка,эа да си иэлиэаш навънка сама ,когато си искаш.А предполагам ти искаш във вечерните часове.Еми не става.Ще чакаш да пораснеш малко и тогава.

mi naprimerno moite me puskat do 3 ve4erta e kat sam s kaka ama ina4e 1.30 2.00
    Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!

Ти си на 13, според мен е нормално да не те пускат до много късно. Радвай се, че родителте ти са загрижени за теб, а не са те изпуснали от контрол и сега не си някоя курва, която пие, пуши, седи цяла нощ по дискотеките и чака бебе...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Става дума за излизане през деня,а не през ноща и т.н

е ако става въпрос за излизане през деня на кафе с момичета примерно,наистина нямат основание да те спират Поговори с тях,покави им ,че те дразни да те третират като малко дете
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Супер фен Аватара на maybelline
    Докато мислят че си безотговорна и незряла, няма да те пускат. Опитай да промениш това им мнение. Ако си безотговорна и незряла, няма какво да направиш по въпроса, освен да изчакаш да порастнеш. Успех!

Ако не измислиш как, пиши ЛС

Ooooo boje .. malka si ... az na 13 godinki izlizah denem,puk ako e vecher do 9 chasut bqh navun.. ole ole na kude otiva mladoto naselenie do 1 chasut na 11 godini ? Kakto i da e.. ne mislq che roditelite ti sa strogi Shte buda deveti klas ,a se pribiram v 11 ,11 i 30 nai-kusnoo .. i ne mislq che tova e sramno Ima vreme da izlizash do kusno
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Ooooo boje .. malka si ... az na 13 godinki izlizah denem,puk ako e vecher do 9 chasut bqh navun.. ole ole na kude otiva mladoto naselenie do 1 chasut na 11 godini ? Kakto i da e.. ne mislq che roditelite ti sa strogi Shte buda deveti klas ,a se pribiram v 11 ,11 i 30 nai-kusnoo .. i ne mislq che tova e sramno Ima vreme da izlizash do kusno
    ama neq prez denq ne q pyskat a p1k kamoli prez ve4erta

За пръв път започнах да излизам на 11г. но само за няколко часа следобеда и те през един час ми звъняха.На 12г. пък почнах вече по цял следобед да излизам и те пак през два часа ми звъняха да ме питат дали съм добре и кога ще се върщам.А сега,когато съм на 13 ме пускат от 10:00 да речем до 18:00,но се прибирам за обяд.И така като пораствам с всяка една година те ме пускат повече и повече време!

Град
    В АдА
    Никога съм нямала такива проблеми излизам самичка от 7-годишна но моя град е малък

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от pufi_kz

mi naprimerno moite me puskat do 3 ve4erta e kat sam s kaka ama ina4e 1.30 2.00
    Да бе повярвахме ти 11-годишна пикла навън в 1 през ноща

Баща ми ,като бях на 15-16 години, ме пускаше навън до 22 часа.Ако закъснеех с една минута не ме пускаше вкъщи,ако се прибера по-рано също.И като излизах винаги трябваше да знае с кой,къде,защо и т.н.

Цитирай Първоначално написано от pufi_kz
    nz ama mai roditelite sa takiva(e samo nqkoi) na men mi pomogna knigata na Witch za roditelite tam se kazva da im se podmazvash e ne taka to4no ama da ne zakasnqvash az sam na 11 i ma puskat do 1 ve4erta ne laja nz trqq da gledash da badesh po mila s tqh i da se pribirash na vreme ako imash vaprosi pishi li4no
    хахахахахахаа да мн забавно ти си на 11 и те пускат до 1 вечерта баси искам и аз кат тфойте бе аз съм на 15 и съм до 10

бе ти в кои век живееш бе на 13 да е малка за цигари-да,дае малка за секс-да,но да излиза навън с приятелки примерно-що да е малка на 13 не си бебе да те светна кфо лошо и страшно има да излизаш сама от вкъщи,ми мн ясно няя до 18 годишна да я водат за ръчичка

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    е ако става въпрос за излизане през деня на кафе с момичета примерно,наистина нямат основание да те спират Поговори с тях,покави им ,че те дразни да те третират като малко дете
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    moje da si mislqt 4e pu6i6

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Kakvo se oplakvate ,bre,az trqbva da sym vky6ti nai-kysno v 19

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Незнам не е норомално да не те пускат поговори с тях..на какво се дължи това и причината не може да е има време за всичко! апък и виждам че всички пишат и за вечерните си часове..аз се спорозумявам с тях..но наи късно до 12ч-1чпрез ноща а петък и събота нямам..
    П.П. на 15 съм

Единственият начин е да поговориш с тях!!!

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Аз също съм на 13 и нямам такива проблеми. Може би ти нямат доверие ако си сгафила нещо преди тфа е нормално но иначе... поговори с тях ио да се надяваме че нещата ше се оправят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си