- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изобщо не се разбирам с нашите ...
.. Проблема ми може би не е кой знае колко голям , но на мен ми тежи и се чуствам отвратително..
1. Всички ме подценяват .. Никой не вярва в мен ..
2. Тази седмица съм на съвет .. имам 18 отсъствия.. баща ми ще ме счупи от бой..
3, Сметката ще ми е около 100-тина лева ходя без пари , за да събера да си платя сметката , че иначе пак ще ям бой ..
4. Имам адски злобен баща .. за най-малкото нещо ме бие и ме накзва ..когато се скарат с майка ми той , почва да ми крещи и да обвинява мен , че са се скарали ... не искам повече така..говорих с майка ми , нищо не се промени.. с баща ми не мога да си помисля дори такова нещо... той живее в някакъв свят в коойто е САМ ..
Един път класната ми го вика в у-ще и той дори не знаеше за какво още като ме видя почна да ме бие.. момиче съм ..писна ми да ходя посинена..![]()
.. не искам съвет , а просто да споделя със някого ..
Е, как така баща ти ще те бие при положение че си момиче ?!?
И защо толкова много отсъствия? И толкова много наприказвана сметка?
не знам, но малко нереално ми звучи
Еми има и случаи, в които и "набиваният" е виновен.
Защо имаш такава голяма сметка? Ами толкова много отсъствия?
Как така другите могат да не бъдат такива, а ти трябва да бъдеш?
От друга страна може би и ти си права. Баща ти вероятно е злобен, но се опитай да не го вбесяваш, колкото можеш.
Да наистина, защо мен не дойде да ме бие баща ми !?
Защото не правя гафове.. а от тук написаното - ти имаш точно 2:
- отсъствията ти
- сметката ти
Не може ей така да те бие .. за едното нищо.
Помисли си кога и с какво си провокирала това негово отношение към теб, с какво си отключила този гняв към теб.... !?
Опитай да оправиш нещата и това, че с него не може да се говори - не го вярвам.
Опитай днес, опитай утре и лека-полека нещата ще започнат да се оправят.
Същевременно не прави абсолютно никакви гафове, нямаш право на грешки.![]()
Да другите са прави за сметката и отсъствията,но за всяко нещо да те бие![]()
Е сори,ама и ако аз направя 100 лева сметка и 18 отсъствия(15 стигат ,за да те изключат от училище) и моя баща и да не ме бие,със сигурност ще ми се кара адски много.Тка че първо оправи себе си,а тогава търси проблемите у другите.Е вярно е че те бие,което (особенно ако си момиче) е много гадно и нямам идея как да го решиш.
за сметката и за отсъствията си виновна, но чак да ядеш бой незнам дали е правилно а това за класната просто не би трябвало да се случва при положение че нз за какво го вика поне да беше изчакал да разбере![]()
аз също съм била ученичка и съм имала отсъствия двойки и не съм слушала много но никога не са ми посягали иначе доста често съм била наказвана (според мен това е правилния метод). Поговори с баща си изчакаи момент в който е в добро настроение и просто седни и му кажи че като те бие ти ходиш синя и всички ти се подиграват не мисля че ще допусне да се пресмиват на детето му седни и му кажи "от този момент ставам отговорна" покажи му че може да разчита на теб тогава нещата може и да се променят.Успех!!!
Еми баща ти не е прав да те пребива,но и ти защо си ги натрупала тия отстъствия ? Знаеш ли,че могат да те изключат и колко ядове ще ти берат ваще ??
Някак си темата ми се струва "Ебавка",но както и да е..
Няма значение какво правиш,колко сметка има да плащаш и т.н.,просто не трябва да те бие..
А иначе няма ли от кого да поискаш помощ (дядо,баба,чичо,леля)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласен съм колкото и зле да е да биеш ( и то момиче )Първоначално написано от SmilezZz
Незнам какво да кажа престани да правиш гафове говори с бащати
помоли някого за помощ можеш дори да говориш с класната
Съгласен съм колкото и зле да е да биеш ( и то момиче )Първоначално написано от SmilezZz
Незнам какво да кажа престани да правиш гафове говори с бащати
помоли някого за помощ можеш дори да говориш с класната за това !!!
Първоначално написано от vagarious
Не е проблемът в нея,има просто различни родители и някои доста лесно се ядосват...![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Първоначално написано от SmilezZz
To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3
не мисля , че това на колко години съм е от значение , а щом темата ви се струва ебавка защо изобщо си губите времето а губите и моето ?! толкова много регистрации съм имала тук и в различни периоди от време и вие не спирате да се заяждате ..заядлив народ ...
SHE22 - Пуснала си тема - така,че ще приемеш всичките мнения..Няма значение дали ти харесват или не..
Второто,което е - има значение на колко години си..
Колкото и тъпо да ти се струва..
Трето - Ти сама си си направила така,че никой да не вярва в теб..
Изгубила си някак доверието,което родителите ти са имали към теб..Но какво е това - ти ще кажеш..
Четвърто - Щом това не ти се случва за пръв път - спри да правиш гафове и потърси помощ от някого..Дори и да са ти родители - нямат право да те бият..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Приеми,че баща ти е такъв...Мисля,че няма какво да направиш...
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.