- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за първи път?
Здравейте, проблемът е следния.. на 20 години съм и не съм правил още секс, а сега ми предстои и то с по-голямо момиче. Тя не знае, че ще ми е за пръв път и не трябва и да разбира. Мога ли по някакъв начин да скрия, че ми е първи път. На пример като свърша, ще мога ли да продължа поне още 10тина мин? Или ако знаете някакъв друг метод помагайте и моля без шеги защото на мен не ми е до такива. Благодаря предварително Smile
Виагра.
По-добре и кажи, че не си правил секс и така и тя ще ти помогна да натрупаш повече опит, а и няма нищо срамно в това...
Все пак ако кажеш , че си правил и тя види , че свършиш за 2-3мин и си зле няма да иска да прави никога повече с тебеАпа и като е как ще те отрака нали знаеш...
![]()
Не мога да й кажа, защото е дълга история. Като свърша за 2-3 мин тя няма как да види и мисля, че не би спаднал толкова бързо.. мерака е поне 10 мин да изкара, пък ще кажа, че от 2-3 месеца не съм правил..
Лудница! Как ще свършиш за 2-3 минути бе?![]()
Бий си една бърза преди секса. Знаеш ли как помага.
Не знам... след като свърша ще спадне ли или ще мога да продължа да си върша работа?
Лудница! Как ще свършиш за 2-3 минути бе?![]()
Бий си една бърза преди секса. Знаеш ли как помага.[/quote]
Каму е за 1ви път невиждам нищо смешно...
Еми ако си се заиграл мисля, че няма да ти спадне толкова бързо...Се пак внимаваи със свършването да не е в нея или ако е в презерватива по-леко да не се скъса...Първоначално написано от Deen666
И найстина може да си направиш 1-2злобарки преди това...Ама не 1 мин ... Прим 30мин преди акта и след това 10тина мин преди акта и започваи![]()
Ами, аз по принцип свършвам за около час. Ама примерно карам 2-3 тека.
А моята техника е да не го отпускам. Опитвам се да го стягам, като мускул. Става по-твърд. Влиза по-лесно и така можеш да контролираш да не спадне и да не свършваш бързо. Пробвай първо преди това, да го движиш без ръце. Стягаш-отпускаш. Иска се малко излишна енергия, но няма да се изложиш.
Накрая й кажи, че е много добра, а че на теб винаги са ти казвали, че не си нищо особено, даже не те бива. Тя ще ти направи фалшив комплимент, като ти каже, че не си толкова зле. И двамата сте доволни. Другият вариант е да каже: "Да, хич те няма!" например и да се смеете.
Ама всичко ще мине бомба!
Брат, аз отидох на курва пъривя ми път, за да нямам такива проблеми, каквито имаш ти сега.![]()
Ако отида, няма да имам проблем после така ли? Смисъл само първия път ли е проблемен ?
Не...Първоначално написано от Deen666
Зависи от мъжа...предполага се че първия път ще имаш, но след това всичко ще си дойде на мястото, но има и такива мъже дето продължават и след това да си правят секс за 3-8мин(примерно)Нооо човешко е
![]()
Добре де, а ако продължа със същия презерватив, в който вече съм свършил ще е удобно ли ?
Той и без това е намазан със всевъзможни гадости...
2-3 пъти ръчна преди това и си готов![]()
Квото щеш прави но НЕ СЪС СЪЩИЯ ПРЕЗЕРВАТИВ!
И 4 часа издръж ако щеш със същия, но после може много да съжеляваш.
Иначе да си правиш нагласи от сорта "да изтрая 5 минтуи пък после да й кажа, че е щото 20 години не съм правил секс" са просто безумни.
Опитай се да се насладиш на момента и най-важното - не се притеснявай.
Тия съвети за Виагра на сефтето са олигофренски. Ако ти падне по време или преди акта просто й кажи да ти помогне да включите двигателите на самолета.
Човеко, няма ли хапчета против бременност бе!
УжЪс! Няколко минути секс с пълен презерватив и предвиждам а)скъсване; б)изхлузване, или с)изтичане отдолу. После върви се радвай на резултата, понеже те било срам да не се изложиш.Първоначално написано от juveteam
Иначе въпросът ти ме озадачава, защото самият ти би трябвало да можеш да кажеш дали ти спада веднага след еякулация или не. Не съм момче, но от наблюдения - рядко съм виждала някой да продължи без прекъсване, пък дори и за 1-2 минути.
Няма да сбъркаш, ако се концентрираш върху тялото на момичето; обърни ѝ много внимание в предиграта, а после ако не издържиш не се спичай и по-късно повтори ако можеш. Това да ѝ кажеш, че е много добра също е хубава идея, и изобщо идеите на ...
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:41
Ха, ами че да.![]()
![]()
А не продължаваме без прекъсване, защото изпитваме чувство смес от малко болка и...гъдел ли, не знам как да го определя, ако не спрем. Не знам защо.
Аз един път си биех, чекия и продължих директно с втора. Не стига, че ръката ме болеше, понеже съм бавен, но се чувствах и като изнасилен.
Дай всичко от себе си ! Повтаряй си пред огледалото -Аз съм тигър, аз съм тигър !!!!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не го прави!Първоначално написано от Deen666
Освен това: препоръката ми е да й кажеш. Не знам какъв е проблемът, но не си заслужава да си с някого, на когото не можеш да кажеш истината.
Виждам, че си много напрегнат и това може да ти направи лоша шега, като например, изобщо да не ти стане.
Как няма да му стане. Той да надуши пичето пък...![]()