.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

Горкичкото,знам какво е да загубиш любимо животно ;( Никога не се забравя ;(
    Не се обвинявай,не си виновна.Котето е било възрастно,а и болестта му не е била лека.Много жалко за животинчето и за теб ;( Гледай да не мислиш много за това.Вземи си друго котенце и му дай цялата си любов...няма да забравиш старото коте,но поне малко ще облекчиш страданието си,а и ще помогнеш на друго живо същество - особено,ако е някое бездомно.Даваш му шанс за по-добър живот.Докато породистите,рядко остават без любовта на стопаните и храна.Ако решиш - виж тук или просто пиши на стената,какво търсиш.

Моите съболезнования. Не е лесно да загубиш нещо толкова близко. Ние имахме зайче, но горкичкото избяга да се лута из градината и го нападна една сова. Не виня нито едно от вдете животинки. Много ми липсваше, но се превъзмогва.
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm runnin' out of time
    I need a doctor, call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to life

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    ами това е кръговрата на живота - раждане , живот, смърт... и аз се чувствах така като почина моето коте.. вие пък само плачете тука много го окуражавате момичето .. не казвам да се смеем , но поне да се радваме че е на по- хубаво място и не се мъчи вече (: да почива в мир ..
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Re: Котенцето ми умря ;(((

Цитирай Първоначално написано от goth6
    Не мога да ви опиша как се чувствам..много тежко го преживявам.Тази сутрин го погребахме милото,цял месец се мъчеше,а едва преди седмица разбрахме какво му е.Организма му бече заслабнал,беше се стопило за 10 дни(буквално). Имаше голяма топка гной в матката,трябваше да се пукне от инжекциите,но не се пукна.Ако беше поне малко добре трябваше да го кастрират и да му отстранят оперативно топката със гной,за да живее..но уви,умря тази сутрин в ръцете ми Преди 10дни беше много по-добре,трябваше още тогава да го заведем на ветеринар,но не не можахме със точност да разберем какво му е.Един друг ветеринар му изписа едни хапчета и каза,че плешките му били подути,не знам си какво..абе колкото да ни вземе парите. Ох,ще се побъркам..чувствам ,че си убих животинчето
    Ако не му беше заслабнал организма за толкова кратко време,можеше да направят нещо
    Мама и татко го погребаха във двора на къщата ни,но аз не можах да се сбогувам със него.. много ме боли 10 години беше със нас.Никога вече няма да е същото,дори да си взема друго коте,никога няма да замести предишното..Толкова ми липсва още от сега
    Толкова ми е тежко,и мъчно..чувствам вина за загубата му.Можех да направя нещо .Ако не му беше толкова заслабнал организма,можеше да го спасят,но то се беше предало,и вече беше късно

Пукнала некаква тъпа котка много важно.Сега червейте си лапват от твоята вмирисана мачка.Кажи къде живееш да намина да пусна една вода на гроба да покажа почит .

Мега фен
    Град
    Earth...
    Леле колко време обсъждате тази тема... Голем прас.. Котки по улицата колко искаш...

Повече от фен Аватара на SmAllViILee

Re: Котенцето ми умря ;(((

Цитирай Първоначално написано от orlandojustin
    Цитирай Първоначално написано от goth6
    Не мога да ви опиша как се чувствам..много тежко го преживявам.Тази сутрин го погребахме милото,цял месец се мъчеше,а едва преди седмица разбрахме какво му е.Организма му бече заслабнал,беше се стопило за 10 дни(буквално). Имаше голяма топка гной в матката,трябваше да се пукне от инжекциите,но не се пукна.Ако беше поне малко добре трябваше да го кастрират и да му отстранят оперативно топката със гной,за да живее..но уви,умря тази сутрин в ръцете ми Преди 10дни беше много по-добре,трябваше още тогава да го заведем на ветеринар,но не не можахме със точност да разберем какво му е.Един друг ветеринар му изписа едни хапчета и каза,че плешките му били подути,не знам си какво..абе колкото да ни вземе парите. Ох,ще се побъркам..чувствам ,че си убих животинчето
    Ако не му беше заслабнал организма за толкова кратко време,можеше да направят нещо
    Мама и татко го погребаха във двора на къщата ни,но аз не можах да се сбогувам със него.. много ме боли 10 години беше със нас.Никога вече няма да е същото,дори да си взема друго коте,никога няма да замести предишното..Толкова ми липсва още от сега
    Толкова ми е тежко,и мъчно..чувствам вина за загубата му.Можех да направя нещо .Ако не му беше толкова заслабнал организма,можеше да го спасят,но то се беше предало,и вече беше късно

Пукнала некаква тъпа котка много важно.Сега червейте си лапват от твоята вмирисана мачка.Кажи къде живееш да намина да пусна една вода на гроба да покажа почит .
    няма да си хабя думите да те оплювам щото мисля че се знае какво искам да кажа ..
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Така...минало е доста време но все пак...
    Ако си решила да си взимаш животинка, по-добре да не е котка, защото прекалено много ще ти е мъчно за тази, която е починала.

Повече от фен
    Наистина не се обвинявай. Аз имам котка,която е на около 4 години .. Един път си роди малки котенца .. толкова сладки,а те на 2 ден умряха .. бяха 4 .. и също ужасно красиви .. След тази случка котката ми беше оперирана,поради тази причина. Повече няма да ражда,защото след тяхната смърт тя също мяукаше и ги търсеше из цялта къща .. Много беше тъжно,но все пак ти не се обвинявай и си вземи ново коте

Супер фен Аватара на mayaaa
    Не знам аз какво бих правила без моите пухчета! Много съжалявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си