Не мога да ви опиша как се чувствам..много тежко го преживявам.Тази сутрин го погребахме

милото,цял месец се мъчеше,а едва преди седмица разбрахме какво му е.Организма му бече заслабнал,беше се стопило за 10 дни(буквално). Имаше голяма топка гной в матката,трябваше да се пукне от инжекциите,но не се пукна.Ако беше поне малко добре трябваше да го кастрират и да му отстранят оперативно топката със гной,за да живее..но уви,умря тази сутрин в ръцете ми

Преди 10дни беше много по-добре,трябваше още тогава да го заведем на ветеринар,но не не можахме със точност да разберем какво му е.Един друг ветеринар му изписа едни хапчета и каза,че плешките му били подути,не знам си какво..абе колкото да ни вземе парите.

Ох,ще се побъркам..чувствам ,че си убих животинчето
Ако не му беше заслабнал организма за толкова кратко време,можеше да направят нещо
Мама и татко го погребаха във двора на къщата ни,но аз не можах да се сбогувам със него.. много ме боли

10 години беше със нас.Никога вече няма да е същото,дори да си взема друго коте,никога няма да замести предишното..Толкова ми липсва още от сега

Толкова ми е тежко,и мъчно..чувствам вина за загубата му.Можех да направя нещо

.Ако не му беше толкова заслабнал организма,можеше да го спасят,но то се беше предало,и вече беше късно