.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мноого ме е срам..Помогнете

Здравейте ..имам 1 проблем и искам помощ от вас
    Как мога да проверя в кой саитове съм влизала преди 1 сед.или 10 дена.
    Приятеля ми беше у нас и ,искаше да позлва компютъра а аз му казах ,че е изключен,а той бил включен а аз не бях затворила teenproblem.net и бях в раздел секс отдолу си спомням че имаше някаква тема и до къто ме е нямало в стаята ако е видял не помня и каква беше темата и многооо ме е срам.Ако може да ми помогнете за да видя какво точно е прочел,знам датата коя беше и ще се ориентирам.Моля помогнете ми

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво като е видял някакви теми в раздел "Секс".. ??
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мноого ме е срам..Помогнете

Емии нз то имаше определена тема ,която бях чела

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Е,голяма работа..
    Той пък сякаш въобще не чете такива неща..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Писал съм не веднъж по темата. Компютъра и профилите във форуми, фейсбук, скайп са лично пространство. Ровенето е недопустимо.

Голям фен Аватара на lmao
    ctrl+H
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

ххйхк

Благодаря виии

Супер фен Аватара на Ermic

Re: ххйхк

Цитирай Първоначално написано от gigiii
    Благодаря виии
    you are back

Град
    София
    Като за начало кажи какъв броузер използваш.
    При Mozilla Firefox отиваш на:history(намира се горе в лентата на програмата), после цъкаш на show all history и ти излизат всички сайтове, които си посещавала.

Цитирай Първоначално написано от Hunter116
    Като за начало кажи какъв броузер използваш.
    При Mozilla Firefox отиваш на:history(намира се горе в лентата на програмата), после цъкаш на show all history и ти излизат всички сайтове, които си посещавала.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Писал съм не веднъж по темата. Компютъра и профилите във форуми, фейсбук, скайп са лично пространство. Ровенето е недопустимо.
    GSM разговорите също са лично нещо, но биват подслушвани без никакви основателни причини.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    GSM разговорите също са лично нещо, но биват подслушвани без никакви основателни причини.
    Все пак си зависи и кой слуша - нали така?

П.С. - В цял свят се подслушват разговори, най-вече от службите за сигурност, което мен изобщо не ме притеснява! Да може да нарушава демократичните ни права, но все пак е с цел осигуряване на друго наше важно право - правото на сигурност!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr

П.С. - В цял свят се подслушват разговори, най-вече от службите за сигурност, което мен изобщо не ме притеснява! Да може да нарушава демократичните ни права, но все пак е с цел осигуряване на друго наше важно право - правото на сигурност!

Рядко се използва точно за това, ама карай. Повече за шантажи и шпионаж. Което е със цел облагодетелстване на определени хора.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr

Рядко се използва точно за това, ама карай. Повече за шантажи и шпионаж. Което е със цел облагодетелстване на определени хора.
    А онези педераси дет звънят и дрънкат некви глупости ,да отида да им купя карта за 5 лв или там 20лв. и се в гъз на кой си оператор ,та кат почна да ги псувам няма спиране и те вземат ,че сами затварят...

Колко съм се смял на такива и съм ги юркал... малее нямате си на представа
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на L0ST
    В цивилизованите страни наистина има национални програми за подслушване, но общо взето там всичко си минава през системите им и се филтрират определени използвани думи, изрази и т.н. . В България такова нещо няма, както каза момчето над мен, тук се използва за шантажи, шпионажи, евентуално и изнудвания в последствие.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си