- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали ще стои естествено?
ЗдравейтеИскам да се допитам до вас за едни удължения за коса..от година и половина съм с удължения (2 са,по 60см дълги) но почти никога не е стояло естествено...косата не е много качествена за това ми трябва нова.Искам да ви питам ако от тази коса http://mail70.abv.bg/app/servlet/get...2468374845.jpg поръчам 3 удължения дали ще стои естествено? Косата ми е много къдрава до рамената,ще се принуждавам да я изправям но искам наистина да не си личи,че съм с удължения.Благодаря на отговорилите!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
снимката не се вижда
+Първоначално написано от alabama4151
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мисля, че би трябвало да станат. Ако нямат много голяма разлика с дължината на косата ти и ги закачаш отдолу (зле съм със сантиметрите и нямам нагледна представа колко са 60) ще стои естествено според мен..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
от къде си я купи ??Първоначално написано от neeDaBosS
а по темата мисля че ще стане и ще стой добре
Винаги си личи малко или много.. или поне аз винаги забелязвам удължения..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Точно това имах предвид,косата ми е много гъста и къдрава..след баня е направо ужас,едвам я изправямПървоначално написано от n3zabrawiimaa
Иначе първото ми удължение беше пълен боклук..самите щипки (клипсите) не се защипваха
бяха счупени...и косата беше наистина като метла.Но може би това беше защото беше с примеси..т.е не беше напълно естествена.Чудя се все за тази новата...
Някой по-горе пита от къде съм я взела,още не съм я поръчвала.Някаква приятелка ми даде емайла и сайта със снимки от това момиче.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Щом косата ти е къдрева, според мен изобщо не се занимавай .. ;d
Аз съм с удължения (изкуствени) струваха 35 лева и мога да кажа , че съм ужасно доволна, но осата ми е чат пат права, изправям я,вафлички, топирвания .. , не си личи , че косата не е моя или пък да свети на светлина ..Но щом твоята е къдрева , не мисля , че и да си купиш за 200 лева пак ще се получи .. С къдрева и гъста коса , много трудно. Не си давай парите за глупости
п.п и се пак дай някоя снимка да видим ;д
Разбирасе,че няма да има разлика в цвета!снимка ще пусна после.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Извинявай, че ти го казвам, но косата изглежда просто отвратително на всички снимки (личи си, че е изкуствена), на живо не искам да си представям...Трябват ти удължения от естествен косъм, но да съвпадат не само с цвета на твоята, но и с типа й...не може твоята да е къдрава, а удълженията идеално прави - твоята никога няма да я изправиш така, както изкуствената, а представи си ако времето е влажно или вали дъжд/сняг и твоята ще се накъдри, а тази отдолу не...
Няма проблем,много ти благодаря за мнението.Попринцип косата е с примеси естествена+изкуствена на места..ноо аз я правих на маша,после я изправях няколко пъти и тя не заприлича на нищопроблема е там,че никъде не намирам къдрави удължения...
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Виж тук, има и чуплива:Първоначално написано от neeDaBosS
http://kosilia.com/gallery.html