- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сандрин-пиърсинг на езика
Здравейте.Днес ми е 4ти ден от пробиването на езика ми(при специалист естествено).И си промивам езика със сандрин всеки ден(4-5 пъти дневно).Но до кой ден да продъжавам със сандрина???
мисля, че трябва поне седмица..
иначе фъфлиш ли/може ли да ядеш..нормално вече ?![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не фъфля, само "р" не мога да кажа хубаво.А що се отнася до яденето-все още ям бебешки пюрета и пия прясно мляко и на тва го карам.Първоначално написано от SummerDream
Имам чувството,че от всичките ми познати с обица на езика,само аз си ядях всичко,просто дъвчех по-внимателно![]()
Иначе аз Сандрина бая време си го жабурках,някъде две седмици..Ратварях си го в шишенце и си го носех с мен xD
Аз твърди работи мога да си ям, но тъй като ми е трудно и се вбесявам, че трудно ги ям и точно за това не ги и ям.По-добре ми е да ям пюренцаПървоначално написано от Lifash
![]()
Аз не жабурех пък и ядях каквото исках ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Eми поне си имала късмет, че не си наптавила няква инфекцияПървоначално написано от DarkKisss
![]()
седмица се жабури![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
лелее момиче недей да пиеш прясно мляко докато не зарасне !!! има бактерии от който много лесно се инфектира ранатааз се пробих преди 2 дена и ми казаха 2 седмици никво мляко !!
Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
То момичето сигурно е забравило,че е пускало тема,а ти й казваш да не пие мляко![]()
аз съм много доволна от сандрин. мисла ако имаш възможност да продължаваш
ми стреснах се и не прочетохПървоначално написано от nadincety
![]()
Дам.. и все пак тва се отнася САМО за киселото мляко, аз прясно си пиех и нищо ми няма до ден дне6ен-а ве4е имам пиърсинг от 5-6 месеца!Първоначално написано от nadincety
на мен в студиото ми казаха че и прясно не мога да пия.. ама аз вече си пия .. просто не мога без мляко![]()