- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде мъжете грешат?
Добре, хайде кажи ми какво е. Естествено, че ще го тълкувам така, нали е форум - виждам нещо написано и си правя изводи.
Ти казваш - днешните момичета са тооолкова претенциозни, че не виждат нормално момче като мен, а търсят простаци.
Нали?![]()
Тоя 'па и той... Всяко второ мнение ти е или за бившата, или за това, как не можеш да си намериш нова. Мирясай най-накрая, че никак не ти ходи на годините.Първоначално написано от RoSKo0o0
Радвам се, че има все още хора като насПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Мария
Ами казвам факт... нали е истина този факт - да. Няма подсмисъл в казаното от мен.
mArMaLaDkA, нещо проблем ли ти е? Ходи се прави на философ на твоите връстници, че при мен е малко вероятно да ти минават. Факт е, че е така. Какво да направя, че си нямала толкова хубави моменти в живота, колкото мен? (Все пак ти пожелавам много такива, де)
А относно бъдещо гадже, казах следствие на моя факт. Не съм казал, че ми е наложително, защото сега си имам нещо доста по-важно на главата![]()
![]()
![]()
![]()
Давайте turbo-puber power teenagers![]()
![]()
![]()
RichardCastle и аз![]()
хЪх...
И отново.Първоначално написано от RoSKo0o0
Пак повтарям, момичетата НЕ търсим простаци, това ти е просто извинението. А Мармаладка е в пъти по-зряла от теб, все е тая на колко си години, държиш се като ощипана петокласничка.
Да, права си, така е. Виж сега... нали ти е ясно, че говорим за масата, мацка... То е ясно, че има от едното по-малко и от другото по-много. Наричат го полово разслоениеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Я сА дръж малко
)))
хЪх...
Пичое... в един от рядките случаи ще тряа да се съглася с женските. Не треа се обвиняват жените за природата им. Тоя спор дето сега го водите няма да ви намери, нито гаджета, нито ще ви намери доброволна свиркаджийка.
Temet Nosce
벨야카
Ама това се опитвам да ви кажа... Окей, явно моето обкръжение е различно, ама разбери, човек, около мен е ФУЛ от хора като мен - нормални, симпатични, възпитани хора, които си знаят мястото, знаят какво искат и къде да го открият. В моята среда се гледа с насмешка на фльорците с огромно самочувствие, на момчетата, които си мислят, че светът се върти около тях, а какво говорим за простащината.
Идеята ми е, че масата отдавна вече не е от хора, които издигат простотията в култ.
Така е... Губене на време.Първоначално написано от umri
Еми, Розовке...к'во да кажа? Светът ти е още мед и масло, нормално е да не ме разбереш. Но щом казваш, че сте по-зрели - добре. Вие винаги сте прави и по-зрели![]()
![]()
Вече може да продължите да разсъждавате по темата. Аз моето мнение си го дадох отдавна
![]()
![]()
хЪх...
Ох, как се засягам, като ми обясняват как съм малка и неразбираща и как светът ми е розов... и още повече се дразня, като това се използва като оправдание на "по-големия и по-зрелия" да се измъкне.Първоначално написано от RoSKo0o0
Както и да е. Ако тръгна да ти доказвам колко неща съм проумяла и какво мислят хората за мен, наистина ще си загубим времето и двамата.
Аз ти казвам, че ти си този, който не е наясно - простащината отдавна не е издигната в култ, никой не търси умишлено простаци. Просто си си го навил на пръста и отказваш да се огледаш.
Невър майнд.![]()
Лъжат мама им стара,тва е най-голямата им грешка!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Тц, безсмислен спор водите. Докато ги има едните, ще ги има и другите (комплексарчета/плейбои/кифли/кроасани/гевреци и т.н.)
Че едните се правят на интересни понякога и другите се правят - така е, но това е в природата просто. Те на по 14-15 години не знаят и те какво искат, чак на по 17-18 се осъзнават какво търсят, че търсят човек, който не блести със селянията си, а с акъла.
Днешно време имаш 2 избора - ставаш гъзар или не ставаш гъзар (ставаш задръстен). Лично, аз съм задръстен (защото не съм станал гъзар).
Така е днешното поколение, колкото по-ново става поколението, толкова по-зле стават нещата.
И сега какво, трябва да те поздравим, че не си гъзе ли?!Първоначално написано от Cybershot
Айде някой поне с нещо съществено да се похвали...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пичове и сладурани... Спрете да се карате моля Ви се ...
Относно проблема, с който Роско се е сблъскал в момента. Така... ами пич какво да ти кажа освен да се научиш когато има някакъв проблем който касае теб да бъдеш различен от останалите, недей да хвърляш вината върху другите, както правиш в случая. Хвърляй вината върху тебе без значение не си задавай въпроса виновен ли си или не просто стане ли нещо от което в края изгубилия си ти просто хвърляш вината върху тебе и се замисляш нещо от сторта...Този който не може в момента да си намери приятелка съм аз, а не някой друг това е мой проблем и аз съм стигнал до там, да ама защо... Нападайки женското съсловие няма да получиш скоро позитиви от тях.
пп. Тя е някъде там и те очаква... Ти си този, който трябва да я открие сама няма да дойде при теб. Просто смени вълната (настроението) пич и всичко ще дойде от самосебе си
Същия проблем имам...Първоначално написано от RoSKo0o0
>>DjBelev<<
Честито ! Ти живееш в някакъв перфектен свят. Когато филмът ти свърши, надявам се да си спомниш какви си ги разпрявала и как стоят нещата наистина.Първоначално написано от PinkPan7her
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Уау... признавам си, това беше страхотна градивна критика. Всичко друго по мой адрес беше пуберщина. Браво, пич, готино размишляваш
Иначе аз съм говорил за масата, не за всички. Повтарям го, дано да не го потретвам![]()
хЪх...
Много се чудех дали да пиша нещо, ето заради заядливите елементи като тебе. Не се хваля или парадирам в мнението си, само изказвам мнението, може би за теб разликата е непонятна.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Всъщност, ти си яко във филма - че момичетата сме еднакви и всички търсим простаци.Първоначално написано от fenastz
Отдавна съм излязла от филма. От пубертета също, РоскоОоО.
пубера трае до 23 годишнина.ти на колко си?
Путките да мрът
Когато се държат неуважително, бъркат.Първоначално написано от siricki
Не знам какво си мислят, когато правят това. Че ще им тръгнеш подире ли?
Когато се хвалят прекалено, самохвалстват и се изтъкват. Момичетата с повече нюх усещаме, че тва са чиста проба комплекси и си обираме крушите далеч от подобни.
Разбира се, прекалено "скромното" поведение и чувството за малоценност отблъскват, защото навяват за губещия човек, а никоя от нас не иска да бъде в партия с човек, който "губи" в играта живот.
Т'ва обаче не значи че огромното самочувствие е плюс. Мен даже ме дразни, особено ако принадлежи на някви недодялани мухльовци, дето са си въобразили, че едно часовниче, парички и евентуално хубаво вузче ги прави не знам си какви...И с някво самочувствие тип че ще покорят света или някое момиче... Хахаха, не се надценявайте, че всичко ви е в краката. Едно е самочувствието, друго е покритието.
Грешите адски много в подходите за секс.
Например ако подхождате с нагласата, че сме ви длъжни да ви "пускаме", или ако на 1во място поставяте тялото на жената, по-специално п??ката й. Грешите с изказвания тип "Жената е придатък към п??ката" и подобни. Изобщо не коментирам мъжете, за които е типично да се хвалят коя как са е??ли, как са "й пръснали зелката" и пр. отвратителни ЦИНИЗМИ, които адски грозно стоят във всяка уста!
Когато сте необразовани или емоционално НЕинтелигентни, пак бъркате.
Няма нищо по-смешно от нЕкой селтак, дето си е въобразил, че е забавен, че начинът му на живот е върха на сладоледа, че заслужава възхищение, че парите му го правят повече човек от останалите и т.н.
Емоционална неинтелигентност е също нагласата, че можеш да обсъждаш близки и приятели, както и обкръжаващите ти неща с някаква надменност, самодоволство и арогантност, мислейки си, че няма да ти се размине, и момичето няма да те помисли за пълния тъпак
Всичките проблеми, по моему, са свързани с вашето отношение към ситуациите. Когато надценявате възможностите и себе си, отблъсквате. Когато подценявате възможностите и себе си, отново губите.
Няма ли нормални мъже, които подхождат леко хладно, реалистично към жените, и са наясно, че имат възможности, че могат да предложат хубава връзка, но не са си въобразили, че заслужават всичко, което са си решили, при все, че не е лъжица за мазната им устичка? Ха-ха-ха!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride