- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моят бретон
Съжалявам може да ви се стори глупав въпросът ми, но просто трябва да знам.
Лятото на 2010 реших и си направих бретон, защото ми беше омръзнало да се гледам все с една и съща прическа всеки ден. Косата ми е дълга до кръста и права. Наистина много исках бретон на една страна, но когато отидох при фризьорката тя ми каза, че нямала как да ми направи такъв бретон, затова ми направи плътен /прав надолу над очите ми/ Но аз не исках такъв и го обърнах наляво. Изглеждаше си си добре до едно време, но когато започна да расте започна да изглежда ужасно. Направих си го бретона за да изглеждам по - добре, но в един момент се оказа, че изглеждам дори още по отвратително. Сега бретона ми стой ужасяващо щом изляза от банята и все си казвам, че трябва да търпя, че уж ще се оправи, но в следващият момент взимам пресата и го изправям защото ще полудея.
Сега бретона ми е одрязан на черта и въпреки това го слагам на една страна. Но щом се мръдна малко нанякъде и той веднага се разваля и не прилича на нищо.
Моля ви има ли някакъв начин той да се оправи и наистина да бъде направен така, че да стой хубаво и да е на една страна?
П.С. също така реших да си поскъся малко косата и да я направя на пластове с различна дължина, но не смея преди да оправя този бретон...
Носи го напред и изчакай да порасне малко поне до половината ти нос и тогава иди на фризьор да ти го оформи на една страна.Моя беше прав като твоя и ми беше омръзнало все напред и исках настрани,и така изчаках да порасне малко и отидох и сега ми е оформен настрани и си стои,даже и без да е изправен с преса.
Не звучи ли тъпо да "няма как" да ти направи страничен бретон?
Дръж си бретона отпред, не го сресвай настрани, като порасне чак тогава да ти го оправят...
Съгласна съм!Първоначално написано от titinkaa
И аз мисля утре да си направя бретон,но нз какъв прав или на една страна![]()
може и назад да си го защипваш докато ти порасне колкото трябва за да ти го направят настрании поискай да ти го направят с ножче
това което използват за изтъняване
моя така го правят и седи мн добре даже няма нужда да го изправяш
![]()
Няма как да ти стои добре и да е същевременно лизнат. Изчакай да порасте малко и отиди да ти го оформят..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."