- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да кажа аз къде греша.
Трудно се сближавам с хората. Дори да знам, че наистина си заслужава. Тва не съм сигурна дали е точно недостатък, ама определено ми пречи. Понякога съм супер непостоянна - захващам нещо, писва ми да се занимавам и го зарязвам посредата, друг път мога да бъда най-търпеливия човек на Земята. В яда си казвам неща, които не мисля и наранявам хората. Гордостта ми пречи за много неща. Когато нещо ми се набие в очите, го коментирам без да са ми искали мнениетоТрудно скривам емоциие си. Разхвърляна съм, което вбесява майка ми
И още има, но в момента не мога да се сетя.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
За това даже си имаше и една мисъл. която гласеше нещо от рода наПървоначално написано от TheNewReligion
Приятелите са изключително важни, но когато любовта липсва приятелството между двата пола остава назад.
Нещо от тоя сорт беше.
Аз вярвам в приятелството между мъж и жена, но една моя приятелка (наистина я възприемам като такава) с право ми каза: "Ти май си започнал да възприемаш всяка нова приятелка като поненциално гадже.И Беше права.![]()
Моята тъпа грешка беше че се подиграх с човека който наистина обичах и все още обичам ! Чувствам се донякъде наистина много виновна , защото му причиних до голяма степен истинска болка.Не знам какво да правя. Чувствам се наистина объркана и в момента не виждам решение на проблема , защото след него просто ''нямам очи за никой друг '' .