.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    npp, осъзнаваш ли че повечето хора разбират написаното по-добре от теб?

това е още по-притеснително от случая когато обърка атеизъм с аскетизъм.

я кажи наистина на колко си години, приемаме че не е важно, приемаме че няма значение, приемаме че не е от каквaто и да е тежест.

просто ми задоволи любопитството - на колко си?

спри да се дърпаш като дявол от тамян, не ти искаме адреса и егн-то.

кажи ни на колко си (само е любезно, повечето вече сме споделили)

та?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Това, което на нас ни се вижда объркване, може да се окаже че ненапразно е направено от самият Св. Бог.

Вече не помня последният път когато "си празнувах" рождения ден, може би тогава бях някъде на около 12.

не те разбирам, да не искаш да кажеш че не знаеш кога си роден?!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    А какви са тия парцалени кукли и анимационни човечета, които се изтипосваш?!, да не си някакъв анимационен или куклен продуцент?!

не, сериозно, ти знаеш ли кога си роден?

The Bird of Hermes

Мега фен
    Честно казано не съм сигурен кога съм роден, например, може да е било (дори) преди хиляди години.

аре ако сме толкова учтиви сега да си погледнем годината на раждане на личната ни картичка и да я кажем на другарчетата от форума а?

ще е забавно, аз съм пръв - 1990 пише.

видя ли, не е толкова трудно!

хайде сега твой ред.

бъди учтив

The Bird of Hermes

Guest
    npp, вече ми е жал за теб...не бъзикам се...горкия ти...членува в секта( е не голямата секта наречена "християнство") и са ти наливали бръщолевения за тяхна изгода или твоя заблуда и сега даваш акъл....хах...наистина не знаеш за какво става на въпрос...явно се срамуваш от това на колко си годин...дали са около 80 или 12( +/- )....но се страхуваш, че това в библията и като цяло в християнството не е истина...и отказваш да го приемеш...плашиш се...Не се притеснявай...нормално е...но поне си признай...

Мега фен
    Нямам лична карта, нито паспорт, и не членувам в никакви секти.

wtf...

ъъъъм... тогава защо не питаш родителите си кога си роден?

The Bird of Hermes

Guest
    Цитирай Първоначално написано от npp
    Нямам лична карта, нито паспорт, и не членувам в никакви секти.
    ОМГ....Ю ар сеинт Год даймит...

Мега фен
    "заеко", имаш странни амплоа: кебапче, кюфте,.....?!

Guest
    "заеко", имаш странни амплоа: кебапче, кюфте,.....?!
    Ммммм типична проява на страх и заплашеност...променяш темата...

Супер фен Аватара на JDeel
    А какво ще стане ако всички богати си раздадът богатството на бедните, и така обеднеят напълно, и след като бедните изразходят парите, няма ли цялото човечество да започне да измира от глад?!, особенно след като последната световна икономическа криза за пореден път беше доказателство че много малко време е достатъчно за да фалират/банкрутират цели корпорации, просто като намалеят клиентите, сделките(продажбите) и приходите!? Например, една кратковременна инфлация може да отслаби/изтощи икономиката на цяла държава до максимум.
    Любимата ми тема
    То всъщност не става въпрос за пари, а за власт и свобода... и политика.

Ако предположим, че богатите биха раздали богатството си на бедните, то ще се случи точно това което казваш, защото на бедните ще им дойде като манна небесна, ще опоскат всичко и накрая когато се осъзнаят че са изразходили всичко ще се питат "Абе, кво стана, няма ли още?"
    Но това се случва когато имаме бедни и богати в класическия смисъл. Бедни - мръсни, мизеруващи, ниска класа, и Богати - охолен живот, използване на нисшата класа. Или казано с други думи - противопоставяне на двете - власт и свобода. Едните имат властта да ограничават свободата на другите и да ги използват за свои цели.

Според мен има и друг случай, когато богатите са избраните да бъдат отговорни за свободата на всички и те правят това. Тогава те и да имат богатство и власт, то те са просто инструмент за постигане на общата свобода и всеки знае това. Тогава едва ли някой би си помислил "ей, аз съм беден, те са богати, искам парите им".

Но в момента ситуацията е такава, че богатството и имането на пари е станало мода. Модерно е да "накараш парите да работят за мен" и да искаш да се правиш на богат, когато си класически мизерник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си