- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- място за татус ^^
окей. има тема за интимните татуси, но нека аз ви попитам друго вас, мъжете - къде са предпочитаните от вас места по тялото на момичетата за малко нежно татусче, примерно.
някой ми отвърна от вътрешната страна на бедрото по пътя за по-горната изненада. друг - отпред под пъпа, за изкушението по-надолу. чувала съм и за лапички на гърдите.
нека видим сега вашето мнение.![]()
дракон на задника
то густо, то пусто
на челото
...
От вътрешната страна на бузите на дупето е достатъчно скришно.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
направи си роза на г*за .. да може като те ч*кат анално да ти цъфне розата!
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
бях потресена от една снимка в интернет
една жена си беше татуирала лице на дявол в почти цялата интимна зона...един приятел коментираше "супер яко - сякаш дявола ти прави свирка"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако ти претежаваш нещо в тази област, от което биха се изненадали хората като го видят, то татуса няма да ти помогне.Първоначално написано от galla
Няма единно решение, което да се хареса на всички, така че си направи, където на теб ти харесва.
Нещо на гърба (може и на целия) или отстрани на гръдния кош, като на HexGirl подобно.
Audio ergo sum
Татуирай си Дъмбълдор! ВЕДНАГА!
20 годишна гаранция за предпазване от зли сили и забременяване.
Ако се татуираш в близката една седмица получаваш не един, не два а ЦЕЛИ ТРИ хендикеп миджет хипогрифа.
Но това не е всичко! В офертата влиза и татуировка "Sirius Lee Black" на члена на приятел!
Обадете се на телефон 123 - Хогуортс и търсете тату - артист Хагрид. Студиото ми е точно до стадиона по Куидич на Хапълпаф Арми Фракшън.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Обаче си личи,че Уинстъна е чел Пари Хотър.
Много хора сме правили грешката да посягаме към тази книга.
Ох тряяше да си пуснеш темата в 'Козметика и диети'. Тук като гледам няма мноо нормални мнения.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.