.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Град
    NяkuDЭэЭ

;( Нежеланата ;(

Нежеланата...Нежеланата...
    Тези думи кънтяха в мен...
    Нежеланата...Нежеланата...
    Кънтяха в мене нощ и ден.
    Колко нощи не съм спала,
    колко дни съм пропиляла,
    все за тази проста дума,
    аз да мисля...
    Колко мъки преживяла,
    колко сълзи съм проляла...
    и животът ми все повече се обезсмисля.
    Стана ми ясно...
    Знам го прекрасно!
    Фактът,че никой не ме иска...
    Но какво да направя?
    В сълзите ми ще се удавя...
    И го мога,дори да не искам...
    Отбягват ме всички,
    подигравки наред,
    шамар и плесница,
    крясъци отвред!!!
    Унижават ме всички
    със злоради усмивки,
    какви са техните
    по-висши придобивки?
    Омръзна ми вече...
    Но няма да стигна далече...
    Понеже съм отдавна изгубена...
    Сред тъжни спомени и мрачно минало...
    В злокобни сенки забулена...
    И няма кой да ме извади,
    защото съм затворена в сълза...
    Сълзите ми-затвор за мене станаха...
    Това е моята съдба...
    И през сълзата изтощена наблюдавам,
    като на кадър скапаният ми живот...
    Случки и спомени се преплитат...
    в един отчаян и нещастен зов...

Дано да сте го харесали!Защото на мен лично ми стана тъжно докато го писах...Но изобщо не става въпрос за мен,просто ми дойде отвътре да напиша нещо тъжно и...мисля,че наистина сътворих такова нещо...

Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Първо съм на 11 и второ мразя емота,но...
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

anonymous546178
    Guest

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    ти пък какво се хилиш? Чак и мен разсмя!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Това повече заприлича на излияние от колкото на лирика. Животът не е толкова черен, колкото изглежда и не ти отива на годините да пишеш така. Не това е целта на изкуството. Просто рими.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен
    Град
    <3
    Мега лигаво. Не ми харесва. Много дразнещо драматизираш. Все едно са ти подредили парченцата на пъзел и са ти го сервирали и се чудиш какво толкова да го правиш като вече е готов.
    От прочита веднага си вадя извода, че автора е мрънкало, а тва не е хубаво нали?

Мииииир и любов, защото знам, че ще се обидиш (hug)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Мрънкало съмммм Познахте!Е,аз не се обиждам. Ако някой хареса нещо мое-радвам се,ако не го хареса-не ми пука. Все пак секи си има мнение,нали?

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Това повече заприлича на излияние от колкото на лирика. Животът не е толкова черен, колкото изглежда и не ти отива на годините да пишеш така. Не това е целта на изкуството. Просто рими.

Животът може да е изключително черен,зависи от коя светлина го гледаш

Доста е хубаво. Не ги слушай.

Хубаво е наистина може да не е някой шедовър,но пък има нещо истинско.Има някои хора,които си мислят,че могат да пишат и почват вече да коментират творбите на другите.Не всички можем да пишем като поети,но се опитваме да сътворим нещо което идва от душата и сърцето ни.Независимо от възрастта.

И според мен е хубаво,понякога трябва да си излееш чувствата и ти си го направила по много хубав начин Харесва ми
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Бе вие луди ли сте?Много си е хубав стиха.Емо историите са ви завладяли прекалено много.Всеки стих,който е написан с чувство и може да пробуди щастие или болка у нас,се нарича изкуство.На нея и се е получило добре,но не е достатъчно дълбоко.

JustaLittleKid
    Guest
    Ами на мен също не ми харесва
    Но... когато някой ти каже, че не харесва някое твое произведение, не трябва да се отчайваш или пък да му се ежиш, а да се замислиш ЗАЩО е така и да се опиташ следващия път да поправиш грешките си.
    Поезията не следва някакви определени правила, в стихотворенията най- вече споделяш чувствата си, но опитай се да го правиш по малко по- различен начин, а не точно така, както го чувстваш.
    Моите първи стихотворения са меко казано ужасни, аз сама го признавам, макар че тогава си мислех, че са прекрасни, аз съм ужасно талантлива и т.н.
    Но с времето се подобриха поне мъничко Не казвам, че пиша страхотно или нещо такова, но в сравнение с първите ми опити, сегашните ми са уникални
    Така че ако те влече и ако ти е най- лесно да споделяш чувствата си в рими, не се отказвай, но се вслушвай в съветите на хората без да им се перчиш

Град
    NяkuDЭэЭ
    Ллллллелийй,най-сетне някой да го хареса,благодаря ви!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    и може да пробуди щастие или болка у нас,се нарича изкуство.
    Това знаеш ли какво пробужда?

Из първо и второсигналните мисли на Щрудел:
    -О.о
    -О.о
    -О.о
    -Колко лигаво
    -Колко депресарско
    -Колко излято като счупено яйце
    -Какви са тея многоточия...
    -Колко елементарно поднесено
    -Беден речник и фантазия
    -Виц/приказка/история набутана на малки редчета, за да изглежда като стихче?

още?

Сериозно...това е гавра с изкуството.

Мир и любовв (hug)
    4XCOKИ

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    и може да пробуди щастие или болка у нас,се нарича изкуство.
    Това знаеш ли какво пробужда?

Из първо и второсигналните мисли на Щрудел:
    -О.о
    -О.о
    -О.о
    -Колко лигаво
    -Колко депресарско
    -Колко излято като счупено яйце
    -Какви са тея многоточия...
    -Колко елементарно поднесено
    -Беден речник и фантазия
    -Виц/приказка/история набутана на малки редчета, за да изглежда като стихче?

още?

Сериозно...това е гавра с изкуството.

Мир и любовв (hug)

Пффф,само това ли можа да измислиш?! Такава завист не съм виждалаааа...Както и такава подмазвачка Колко много злобни речи и после "мир и лубоффф,мир и лубофффф".Ти просто ми завиждаш,немила,личи си!Беден речник и фантазия имаш ти,както съдя по простото ти име Щрудел.Такъв човек...Просто нямам думи колко жалка си!Ако е гавра с изкуството,защо само ти ми го казваш?А?Замисли се,немила!Мислех,че си достатъчно умна,за да не ми завиждаш...Какво му е лигавото?Защо пак само ти ми го казваш?Това е просто искрена завист,но аз се радвам.Гордея се.Ще се спукам от гордост,защото някой ми завижда! Ееее,благодаря ти за предоставеното удоволствие...Наистина,как да ти се реванширам?Може би като ти напиша още няколко редчета?Ееее,това не е ли най-хубавият подарък?!Елементарно поднесен е твоят коментар,защото такива ги има под път и над път.А?Какво е това?
    -О.о
    -О.о
    -О.о
    Баналните емотикони са просто липса на мозък.Защото не знаеш кво да ми кажеш,нали?Ясно...Ясно...Така стоят нещата при теб.Но мен не ме ебе за теб.И модератор да ме блокира,нека ми,нали?Ще се радваш,нали?Знам,че ще е така!Но мен пак не ме ебе!Какво толкова?Банче за 20,30 години?Ми кво...И без това не влизам много тук.Но,ако наистина толкова ми завиждаш...Защо,немила?Защо се излагаш публично...Не съм виждала такава излагация...Просто....Бе я дай да продължим нататък,кво ли ще се бавя с пикли като теб?Това,че се опитваш да ми оплюеш стихотворението-никого не го ебава!Всеки си ИМА СВОЕ ИЗКУСТВО,нали?И тва е моето изкуство,ако искаш го чети!Аз мога още куп неща да измисля,но специално за теб и ще ти ги поднеса в златен поднос на ЛС!Мир и лубоффф,мир и лубоффф...Немъ,немъ,немила!М ира и лубофта нещо не вървят при мене...Що ли?Щото точно в твоето мнение не са реални!Мир и лубоф ли?Ако имаше мир и лубоф,дали щеше да сипеш слаба отрова със слабия си змийки език?НЕ.Защото ти не можеш да измислиш такова емоционално стихотворение,защото не можеш да измислиш такива сравнения,защото не можеш да си напрегнеш мозъчните заспали клетки да поставиш многоточия,там където е необходимо...

Жалко,кучи...Много жалко.
    Хайде сега-баннете ме,наистина. Достави ми искрено удоволствие,немила!Тенкс още венъж,дано пак да се видим!

Мега фен
    Град
    <3
    Чувствам се специална, че отдели толкова много емоции и време за мен <3 Първоначално мислех, да се изсмея, но не съм толкоз злобно и гадно човече като теб. "Мир и любов" защото знам, че ще се обидиш искрено, а аз не целя това душичке. Аз наистина съм добра и друг на мое място би те напсувал,баннал и изхабил също толкова ненужни негативни емоции. Да стихчето ти не струва и това е факт. Не разбирам защо се дразниш толкоз. Супер лигаво е,банално и зле излято. После аз съм имала беден речник. Душко...нямам нищо против теб,казах само, че "стиха" ти е ужасно лигав и глупав. О.о ^_^Излагаш се ти, не аз. Момиче си,а псуваш като простачка, хайде да не казвам селянка, понеже няма нищо общо.
    Обич'м да споря и да съм права <3
    Толкова те е яд и толкова се дразниш...и е толкова забавно =-) :*
    4XCOKИ

JustaLittleKid
    Guest
    Леле мацка, как се излагаш с горния пост.
    Щрудел е напълно права, абсолютно съгласна съм с нея. Вместо да се заяждаш по напълно селски начин като твоя, замисли се ЗАЩО е написала това. Освен това попрегледай малко от нейното ИЗКУСТВО. Може да е шантаво, но наистина си струва и остава в съзнанието, докато твоето стихотворение даже не ми се иска да го дочета.
    Шрудел да завижда... на теб?!
    Относно въображението й... първо погледни твоето и тогава съди нейното. Римите ти са скучни, ужасни, колкото ей така. Вместо да се обиждаш сега, помисли малко- чела ли си някога ПОЕЗИЯ? Вярно, изкуството за всеки е различно, но пак има някаква граница между написани от кого да е глупави римички и истинско ИЗКУСТВО.
    Не знам за какво се хабя да пиша изобщо, сигурно и мен ще нахраниш. (Между другото, от поста ти се излъчва някакво ужасно самочувствие без покритие. Не съм чела по- абсурдно и поднесено толкова селски нещо.)

Мир и любов (Щруделке, извинявай, че го пиша, просто малко да я издразня хаха. Повече няма. :P )

Мега фен
    Град
    <3
    ъм...такъв тип стихчета се пишат в изблик на гняв,тъга...обикновено... само от това...Едва ли е чела наистина сносна и хубава поезия...аз самата не мисля че съм чела достатъчно, но не е нужно за да видиш, че това нейното е меко казано зле...
    И да не забравяме, че е на 11...ще порстне..
    А наистина за мира и любовта го пиша,за да не обидя някой...или по-скоро за да покажа, че не съм го целяла... Оо

^_^
    4XCOKИ

JustaLittleKid
    Guest
    За нас не е нужно, но щом смята, че е написала нещо прекрасно, за което ще получи не знам си колко хвалби и никаква критика, би трябвало да попречете нещо по- така. =)
    Когато бях на 11 (5 години, леле ), моите бяха същите бози, не че сега са нещо кой знае какво, но все пак си мисля, че малко или много се развивам в положителна посока . Даже наскоро си четох някакви от преди 2-3 години и си мислех просто ОМГ ОМГ ОМГ Както и да е, ако иска да се развива и да я хвалят, трябва да търпи критика.
    А "мир и любов" знам, че го пишеш затова

PS. Предишният ми пост се отнасяше за GirlYyYXD, защото излиза, че съм го писала за теб, понеже си писала преди да пратя моя пост.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама я се успокойте..Може да не е най-доброто,но поне си е хубаво..Вие да не би да сте перфектните ?
    - Съгласна съм..Всеки си има мнение,но пък не трябва да го покажете по такъв начин..
    - Окейй,псува като не знам си какво,но и вие й отговаряте по същия начин...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

JustaLittleKid
    Guest
    ...защото съм затворена в сълза...

Това е единственото от цялото стихотворение, което ми хареса и ми грабна вниманието. Въпросът не е в това, какво е сътворила, а начинът, по който приема критиката. Знам, че не е приятно, когато те критикуват, но малко хора го правят от злоба, повечето го правим от чиста добронамереност с идеята да се поправи от грешката си.
    И не знам как можеш да сравняваш нашите постове с нейния...

Град
    NяkuDЭэЭ
    Леле,Щруделче,даже не си направих труда да ти чете постовете,просто си незначителна за мен,пиши колкото искаш,превърни темата в спам-арена,прочетох ти първите две изречения и после ме мързеше.Та така,какво казвахте?

Град
    NяkuDЭэЭ
    Знам,че не може без критика,обаче не виждам добронамереност в критиката на Щрудела.Много са ме критикували-не ме ебе.Не вземам никакви критики под внимание,но пък тоя Щрудел се оля...
    Както казах-не съм се ядосала.Повече не ми се бърбори,защото ми е все едно какво ще стане...

JustaLittleKid
    Guest
    Моля те, спри да псуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си