- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета , харесвате ли срамежливи момичета ?
няма лошо д аси срамежлив понякога.. въпросът е д ане преовиличаваш.. ии понякога да си срамежлив е много сладко..![]()
![]()
lesbo0 wordss.. ;ppp
Най-добре е да се нагаждаш според хората.
Нагаждачеството е грозна черта,от една страна,но от друга,така най-лестно можеш да бъдеш приет във всякакъв тип компании.
А,онзи тип момичета...дето ги наричат 'кифли',са повърхностни и безкруполни.Аз НЕ харесвам такива хора,като ЦЯЛО.
НЕзависимо дали са жени или мъже.
И рокля с брилянти да облечеш...пак си оставаш същата....
По свитите момичета,това нещо го знаят,и за това не се правят,на такива,каквито не са.
А,колкото до мене...аз съм от типа хора,които могат да се разбират с всякакви хора...
Може би,защото съм неутрална,и не взимам ничия страна.
Тихите води са най-дълбоки. Срамежливите момичета винаги са ме изумявали, докато отраканите - каквото виждаш, такова получаваш.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от excuseme
Ами ако срамежливостта е част от характера. Така излиза,че трябва човек да се прави на този,който не е,за да привлече вниманието на останалите. По темата:Аз много обичам срамежливи момчета,а при момичетата наистина трябва малко по-отпуснато да го карат. :P
Категорично спадам към срамежливите, особено на училище и изобщо в среда от много хора. Не обичам да съм заобиколена от много хора на едно място. Въпреки това, не бих казала, че спадам към някаква крайна степен, че чак примерно да не говоря. Когато съм с приятели се държа по-освободено и мога да приказвам за всякакви неща, но на училище-не. Там нито мога да се отпусна, за пред непознати важи същото. Не мога точно да си го обясня, ако някой е по-същия начин да каже. Иначе харесвам срамежливи момчета, а отворковци не понасям. Истината е някъде по средата както се казва![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Аз не ,че не обичам ами не предпочитам .. предпочитам приятелката ми да е по-отворена .. когата аз се изчерпам от към разговори,да започне тя .. да знае как да ме продължи .. да ме изненадва по нейния си женски начин .. но все пак за всички важи поговорката - Хвани си кака (или батко) да те отрака .. такаче и срамежлива приятелка да си хвана,ще се опитам да я поотворя колкото мога (и в 2та смисъла![]()
)
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !
нито една от двете крайности, склоня към срамежлива, но в рамките на нормалното