Приятелю АМК ,не опира до това въпроса. Проблемът е там ,че някой си е позволил да потъпче закона и след това дори да не се притесни от този факт. Не мисля че е от значение с каква цел е било - законът е за да се спазва от всички и винаги ,а не някой си да реши ,че сега може ,а утре не.

Тъй като когато някой ме заинтигува с мненията си първата ми работа е да изчета всичко ,което е изписал (а ти ми направи впечатление в една друга тема) , искам да те питам няколко неща.
Помниш ли как ББ дойде на власт ? Не ,всъщност помниш ли кога и защо започна да се спряга името му в медиите ?
Защо според теб този човек изобщо стигна до властта ?
И не на последно място - забелях че обичаш да даваш разни извадки от нета като подкрепа за мнението си - Правил ли си си труда да провериш името "Бойко Борисов" ?
В продължение на горния въпрос - знаеш ли какъв капитал трябваше преди 10г за да се основе акционерно дружество ?

Дано си направиш труда да проучиш въпроса и тогава ще разбереш защо няма как да съм на твоята позиция по отношение на сегашния кабинет

Малко се съмнявам точно мен да ме подслушват, но и да ме - все ми е тая. Не ме е срам от нищо, нямам какво да крия...
Що за държава е тази ,в която се пренебрегва Конституцията ?
Ти казваш винаги е било така - аз те питам "Е и ? " . Това означава ли ,че е редно ? Дай в такъв случай мвр ,данс и нрс да си правят каквото искат ,пък ние да си кротуваме и да се кефим колко ни е хубаво правителството и как добре се бори с престъпността. Защото това е модела в щатите ,на които явно си почитател - затъпяло и лесно манипулируемо общество ,полицейщина и само привидна демокрация.

Доколкото си спомням демокрация не означаваше някой да властва над народа....или греша ?