- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поръчвате ли от най-готиния сайт за козметика и витамини?
Става въпрос за iherb.
Доставката до Бг е 4 долара(до края на януари е 3 долара),цените на козметиката,витамините и други хранителни добавки е в пъти по-евтина.При първа поръчка има 5 долара намаление.
Любимият ми сайт![]()
![]()
досега дори не съм го чувала, а как са продуктите като качество?
iherb.com
много съм доволна,има за всеки джоб продукти + гримове + хранителни добавки.
повечето неща са органик натурални,един душ гел в Бг го купувам 25 лв 200 мл,в сайта е за по 4-5 долара половин литър.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Хммм...за първи път го чувам..
Как става плащането?
вече си харесах четки на Еco Tools http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bambo...Set/25456?at=0
http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bambo...Set/25453?at=0
за кой по-точно душгел говориш? стана ми интересно
--транспорт до България за доставки до 60 долара - 4 долара! newsm78
--транспорт до България за доставки между 60 и 80 долара - безплатно! #Crazy
--отсъпка от 5 % за поръчки над 60 долара Hug
--допълнителна отстъпка от 5 долара при първа регистрация с въвеждане на код HEV681. Peace
На сайта се продават витамини, минерали, ензими, билкови екстракти и др. от много американски водещи производители, като NOW foods, Doctor's Best, Life Extention, Twinlab и др. с намаления до 60 %. Shocked
Доставките пристигат до България за около седмица и обикновено пристигат в пощата.
От направените сметки и съпоставки доставката от iHERB, със всички присъщи разходи се оказва в крайна сметка 2.5 до 3 пъти по-евтина от закупуването на същия продукт от магазин в София.
За асортимента - да не говорим...
Аз лично до сега съм направил четири поръчки и съм много доволен.
взех го от един друг форум
май май ще се поръчва![]()
с всякаква кредитна карта,независимо,че е в левове.Първоначално написано от MegiBoOm
Ето активен код за намаление,няма ограничение за използването му.
След като поръчате,има графа код за намаление,пишете го и автоматично ви маха 5 доларата по поръчката.
За да използвате най-евтината доставка,която е 4 долара,не трябва да превишавате повече от 1,360 кг и 80 долара стойност на поръчката.
KОД Отстъпка - KUT726
Използвам това сега,половин литър за 5 долара душ-гела http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-P...-ml/17238?at=0Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Имам и кремче за тяло за 6 долара,половин литър http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-C...2-ml/6172?at=0
Аз също пазарувам хранителни добавки от iHerb.
Евтини са (средно около 2 пъти по евтини от БГ), пристигат бързо и то в пощенския клон, не ти се налага да ходиш по митници. Плюс това разнообразието е НАИСТИНА ОГРОМНО.
Ако ще поръчва за пръв път може да ползва код NOV505 за да получи 5$ отстъпка.
Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!
сайтчето го знам от известно време, но ми се иска да пазарувам с още някой .. по изгодно излиза ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оф...гадното е, че се плаща само с кредитна карта![]()
на мен ли го казваш ..Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
кофтито, е че мноого малко сайтове (и то повечето са български) има, които предлагат наложен платеж ..![]()
прецакани сме и т'ва си е ..![]()
п.п. макар, че обмислям сериозно да си направя една карта ама ако има кой да ми я пълни ще е добре ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Доставката до Бг е 4 долара,около 6-7лв значи.От това колко по-евтино го искате?Първоначално написано от Hilary_
Плащаме с дебитна или кредитна карта,всяка една карта става,дори и да е в левове
А аз си чакам с нетърпение новия колет.![]()
Момичета, искате ли да се съберем няколко души и да си поръчаме? Ако надвишим мисля, че 60 беше доставката е безплатна, то всъщност дори и да не е безплатна, пак ще е много евтино.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
^ съгласна съм.
Ама после по градовете чрез някаква куриерска фирма ли ще си пращаме ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Безплатни доставки няма(освен редки промоции),иначе доставката до Бг е 4 долара,при условие,че поръчваме до 1,300кг и до 80 долара сметка.Първоначално написано от AraBella
И аз съм поръчвалал Много е изгоден сайта. Ето и код за 5$ отстъпка при първа поръчка - IMI248
Момичета присъединявам се към васПървоначално написано от Hilary_
![]()
ЕМи да, обаче то пак ще си се допълнят парите.Първоначално написано от FuckingFreak
Куриерът няма да е по-евтин от 2,50 .. ако някой се сети нещо по-удобно..![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
ъъм .. с безплатна доставка примерно??Първоначално написано от Missky
![]()
Момичета бройте ме и мен за обща поръчка .. само трябва малко да се опарича и ако искате ще се доразбираме другаде ..
Колкото до куриерите, ще трябва по градове да се комбинираме ..![]()
Priceless .. <3
От доста време пазарувам от този сайт и мога да кажа че са изключително коректни. Купувам си всякаква козметика- шампоани, балсами, лосиони за тяло, паста за зъби, кремове, серуми за лице, гримове, маски и каквото още се сетите. Цените им са уникални. Освен това предлагат основно реномирани марки с много добро качество. Също така купувам и хранителни добавки. Сумата която съм спестила е значителна. Сега има и нови цени за доставка- до 500 гр- доставката е 2 долара, до 1410 гр. е 4 долара, до 1814 гр. е 6 долара.
Код за 5$ отстъпка при първа поръчка-AVA527
От Щатите ли е доставката? Освобождавате ли ги от митницата? Аз за това не съм поръчвала оттам - гледам да поръчвам само от ЕС.![]()